Uhorčík sa dočkal vlastnej pesničky. Má ju na svedomí jeden zo 'zbojníkov'

Martin Mihalčín, líder kapely Heľenine oči, je autorom titulnej piesne Uhorčík k pôvodnému rovnomennému televíznemu seriálu, ktorý mal na televíznych obrazovkách premiéru už tento víkend.

04.10.2020 11:39
debata (3)
zväčšiť Herecké osadenstvo seriálu Uhorčík. Martin... Foto: TV JOJ
Martin Mihalčín Herecké osadenstvo seriálu Uhorčík. Martin Mihalčín, ktorý stvárnil Ilčíka a zložil aj titulnú skladbu, na obrázku celkom vpravo.

Chytľavá melódia a vtipný zbojnícky text pobavia a spôsobia, že pieseň sa divákovi a poslucháčovi zapáči na prvé počutie. V seriáli Uhorčík účinkujú René Štúr, Juraj Rašla, Marián Labuda, Tomáš Bezdeda aj autor titulnej piesne Martin Mihalčín.

Komediálny seriál Uhorčík je zbojnícky príbeh, ktorý sa nikdy nestal, ale pobaví. Keď sa statoční zbojnícki hrdinovia odvážne pustia do boja za spravodlivosť pre poddaný ľud, ešte netušia, koľko tanca a zábavy ich na ceste čaká.

„Pesničku som dokončil aj s textom za tri dni. Rozprával som sa s mojím kamarátom Reném Štúrom, ktorý mi opísal svoj nápad na nový zbojnícky seriál. Tá téma ma bavila a vtedy vznikajú dobré pesničky rýchlo,“ uviedol pre médií Mihalčín.

„Málokedy sa mi stalo, že by som sa pri vymýšľaní textu uchechtával tak, ako pri tomto. Pieseň Uhorčík som do finálnej podoby upravil s mojimi šikovnými chlapcami z kapely Heľenine oči a je aj na našom albume,“ uviedol pre médiá Mihalčín, ktorý si v seriáli aj zahral úlohu zbojníka Ilčíka.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #titulná skladba #Martin Mihalčín #Uhorčík

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...