Odkaz pre nového nástupcu v úlohe Bonda? Toto vyhlásil Daniel Craig

Fanúšikov filmovej série o Jamesovi Bondovi asi najnovšie správy nepotešili. Zástupcovia produkcie potvrdili ďalšie presunutie plánovanej premiéry. Ale herec Daniel Craig nemá dôvod neusmievať sa.

07.10.2020 07:00
Herec Daniel Craig reprezentoval film Na nože!. Foto: ,
Herec Daniel Craig na archívnom zábere.
debata

Britský rodák, ktorý stvárnil agenta 007 v piatich filmoch, sa práve snímkou Nie je čas zomrieť s rolou rozlúči. Svet je nepochybne zvedavý, ako bude táto rozlúčka v novej bondovke pod režisérskou taktovkou Caryho Fukunagu vyzerať.

Filmoví fanúšikovia však tiež už niekoľko rokov špekulujú o tom, kto Craiga v úlohe nahradí. Sám chcel bondovskú frančízu opustiť už dávnejšie, no napokon dokončil až päť filmov. Keď sa ho pred pár dňami moderáror Jimmy Fallon v online rozhovore opýtal, čo by odkázal svojmu nástupcovi, s úsmevom odpovedal pred kamerou. „Nepo..r to!“

„Je to nádherná, úžasná práca. Takže to skrátka nepo..r a urob to ešte lepším, než v akom stave si to našiel,“ uviedol s úsmevom Craig.

V súvislosti s novým obsadením úlohy agenta Jej veličenstva sa špekulovalo o mnohých hercoch. Dlho sa skloňovalo meno Idrisa Elbu či napríklad Toma Hardyho. Nedávno do hry pribudol aj herec a ázijskými koreňmi Henry Golding Jr. a špekulovalo sa dokonca o tom, že by si Bonda mohol zahrať spevák Harry Styles.

Kto to nakoniec bude, je však predčasné riešiť. Najprv si počkajme na premiéru najnovšej bondovky. Snáď sa jej naozaj dočká svet na jar budúceho roka, keď ju budú môcť tvorcovia uviesť s veľkou slávou do kín, ktoré sa momentálne zmietajú v kríze pre pandémiu covidu-19. Bondovka Nie je čas zomrieť nie je jediný film, ktorého premiéru presunuli. Už je napríklad známe, že tvorcovia nového Batmana neuvedú film skôr ako v roku 2022. Pôvodný termín bol pritom plánovaný na október budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #odkaz

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....