Pamätáte si ju ako hviezdu seriálu Život na zámku! Je z nej 70-nička a vyzerá... Veď posúďte

Česká herečka Kateřina Macháčková o pár týždňov oslávi 71. narodeniny.

07.10.2020 10:00
Kateřina Macháčková a Tomáš Töpfer Foto:
Kateřina Macháčková a Tomáš Töpfer v seriáli Život na zámku (1995).
debata (3)

Diváci na Slovensku si ju spájajú najmä s populárnym seriálom Život na zámku, ktorý vysielala Česká televízia s veľkým úspechov v deväťdesiatych rokoch.

52-dielny seriál bol nabitý hereckými osobnosťami, pred jeho kamerou stáli Jiřina Jirásková, Stella Zázvorková, Vlastimil Brodský, ale aj predstavitelia mladšej generácie ako Jan Čenský, Václav Vydra či Kateřina Brožová.

Kateřina Macháčková (vľavo) s kolegyňou Annou... Foto: Profimedia
Kateřina Macháčková Kateřina Macháčková (vľavo) s kolegyňou Annou Kulovanou na premiére hry Ajťáci, ktorá sa konala v Divadle Radka Brzobohatého.

Hlavné postavy však stvárňovali už spomínaná Kateřina Macháčková (70) a Tomáš Töpfer (69). Hrali manželov Králových, ktorí zdedia zámok v Čechách. Ich starosti a radosti s nimi zdieľali aj ich dve seriálové ratolesti – Kateřina Hrachovcová a Petr Rajchert.

Kateřina Macháčková  a  Petr Rajchert (jej syn... Foto: Profimedia
Kateřina Macháčková Kateřina Macháčková a Petr Rajchert (jej syn v seriáli Život na zámku) v roku 2016.

Seriál sa začal nakrúcať v roku 1994 a Kateřina Macháčková, čo by profesorka Králová na gymnáziu, mala v tom čase 45 rokov. Čas plynie ako voda a od prvej seriálovej klapky tak ubehlo už neuveriteľných 26 rokov. Sympatická herečka, ktorá si v seriáli musela preskákať aj starosťami s neverným manželom, však starne veľmi šarmantne. Blond vlasy sú stále jej poznávacím znamením, roky sa pýši aj štíhlou postavičkou. Len málokto by jej hádal okrúhlu sedemdesiatku.

Aktuálne sa herečka ukázala na premiére hry Ajťáci, ktorá sa konala v Divadle Radka Brzobohatého. Usmiata v dobrej nálade sa bavila v spoločnosti kolegov, okrem iného aj s herečkou Annou Kulovanou (38).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...