Najväčší strach Stewartovej pred stvárnením princeznej Diany? Tohto sa bojí

Niekdajšia hviezda ságy Twilight, populárna herečka Kristen Stewart stvárni legendárnu členku britskej kráľovskej rodiny, zosnulú princeznú Dianu. Nedávno prezradila, z čoho má najväčší strach.

09.10.2020 00:00
debata
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne. Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne.

V rozhovore pre magazín In Style naznačila tridsaťročná hviezda, že ju najviac trápi, či dokáže správne vystihnúť akcent Lady Di. „Prízvuk je pre mňa hotový postrach, pretože ľudia ten hlas poznajú. Je veľmi špecifický, veľmi konkrétny,“ uviedla v rozhovore.

Na to, aby sa s rolou popasovala čo najlepšie, si vraj už najala aj hlasového kouča. Práve jeho úlohou je vycibriť a transformovať Stewartovej americkú angličtinu na krásny britský prejav ponášajúci sa čo najviac na prejav zosnulej princeznej.

Očakávaný film, ktorý by mal do kín prísť pod názvom Spencer, sa ešte nazačal nakrúcať. Herečka však už strávila množstvo času študovaním známej osobnosti. „Je to jeden z najsmutnejších životných príbehov, aké poznám. Nechcem len hrať Dianu, chcem ju dôkladne poznať,“ komentovala v interview hrdinka filmov ako Charlieho anjeli či Snehulienka a lovec.

Ešte predtým ako do kín dorazí film Spencer sa diváci dočkajú princeznej Diany v podaní inej herečky. Reč je o Britke Emme Corrinovej, ktorá niekdajšiu manželku princa Charlesa a mamu princov Williama a Harryho stvárni v záverečnej sérii televízneho projektu The Crown.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #Kristen Stewart #princezná Diana

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...