Potečú slzy! Tieto spomienky na sladkú lásku Dylana a Brendy vás dostanú

Herec Luke Perry by 11. októbra oslávil 54 rokov. Slávna seriálová hviezda z tohto sveta náhle odišla v marci 2019, vo veku 52 rokov.

11.10.2020 00:00
Shannen Doherty a Luke Perry Foto:
Shannen Doherty a Luke Perry v seriáli Beverly Hills 902 10.
debata

Seriálový Dylan, herec Luke Perry, odišiel z tohto sveta nečakane. Pre jeho niekdajších kolegov, ako aj fanúšikov, bolo jeho úmrtie doslova šokom. Tínedžerský idol, obdivovaný rebel Dylan McKay zo seriálu Beverly Hills 902 10, by 11. októbra oslávil 54. narodeniny.

Perry sa v Beverly Hills 902 10 objavoval od samého začiatku v roku 1990. Hral komplikovaného playboya a surfera Dylana, ktorý mal problémy s alkoholom, drogami aj láskou. Už v prvej časti mu padla do oka čiernovlasá sestra jeho kamaráta Brendona Walsha (Jason Priestley), Brenda. Hrala ju herečka Shannen Doherty.

Práve ich vzťah plný tínedžerskej vášne, ale aj sĺz, rozchodov a návratov bol hnacím motorom seriálu. Brenda kvôli Dylanovi ušla z domu, vyrazila s ním tajne do Mexika, riešila obavy z nechceného tehotenstva…

Zaľúbené okamihy slávnej dvojice dokážu aj po rokoch od konca seriálu stále rozplakať niekdajšie fanúšičky populárneho seriálu. A tie si určite spomínajú aj na bolestný rozchod, kedy Dylan Brende oznámil, že miluje inú – bohužiaľ, išlo o jej najlepšiu kamarátku Kelly (Jennie Garth).

Po jeho náhlej smrti v roku 2019 herečka Shannen Doherty pre magazín People povedala: „Spomínam si na toľko krásnych momentov s Lukeom, ktoré ma dokázali rozosmiať a ktoré navždy zostanú mojou súčasťou.“

Perry utrpel vo februári 2019 masívnu mŕtvicu, na následky ktorej o pár dní nato (4. marca 2019) zomrel v nemocnici v kalifornskom Burbanku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #Shannen Doherty #Luke Perry

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...