Divoká akcia uprostred Ríma! Cruise aj so zvodnou posilou nakrúcajú naplno

Niekoľko mesiacov stál filmový priemysel takmer bez pohybu. Pandémia koronavírusu zamrazila veľké filmové produkcie, ale nič netrvá večne. Nakrúcanie sa nakoniec rozbehlo. Aj v prípade akčného hitu Mission Impossible.

14.10.2020 00:00
Italy Mission Impossible 7 Foto: ,
Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell pri nakrúcaní jednej zo scén do filmu Mission Impossible 7.
debata

Už siedmy film série so známym hollywoodskym hercom Tomom Cruisom vznikne takmer celý v Európe. Po návšteve niekoľkých lokácií sa filmový štáb aj s hlavnými hviezdami usadil na čas v Ríme. Slávneho herca, stvárňujúceho agenta Ethana Hunta, zachytili objektívy už minulý týždeň pri nakrúcaní jednej z akčných automobilových naháňačiek.

V pondelok sa potom zástupcovia médií, ale aj fanúšikovia zhŕkli okolo miesta nakrúcania v centre Ríme, kde vznikala ďalšia scéna. Okrem Cruisa v nej nechýbala ani britská herečka Hayley Atwell, ktorá práve v siedmom filme vytvorí hlavný ženský proťajšok mužskému hrdinovi. Atwellovú si diváci môžu pamätať aj z akčného spracovania komiksového príbehu Kapitán Amerika.

Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
Herec Tom Cruise počas nakrúcania filmu Mission...
+4Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell...

Objektívy dvojicu zachytili pri jednej zo scén v policajnom aute. Počas prestávky sa však herci neváhala s úsmevom prihovoriť fanúšikom, prišli ich pozdraviť a dokonca zapózovali na fotografiu. To všetko, samozrejme, mimo nakrúcania s ochrannou pokrývkou tváre. Cruise je vyzbrojený špeciálnym respirátorom, ktorý si nasadzuje v akejkoľvek voľnej chvíli. Štáb filmu je vraj viazaný extrémne prísnymi opatreniami a snažia sa minimalizovať riziko predĺženia nakrúcania.

zväčšiť Herec Robert Pattinson nakrúca film Batman v... Foto: SITA/AP, Peter Byrne
Robert Pattinson Herec Robert Pattinson nakrúca film Batman v Liverpoole.

To sa napríklad nepodarilo tvorcom nového Batmana, ktorý v týchto dňoch vzniká v britskom Liverpoole. Pre infikovanie hlavného hrdinu Roberta Pattinsona, ale aj nemenovaného člena štábu, muselo byť pred pár týždňami nakrúcanie zastavené. Dnes sú však už herci znovu späť v uliciach a aj Pattinsona zachytili objektívy pri nakrúcaní. Film Batman však namiesto avizovanej premiéry v októbri 2021 príde do kín až v roku 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Tom Cruise #Mission Impossible

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...