V Uhorčíkovi je uletené všetko, aj podoba krásnej Marcinkovej! Veď vyzerá ako...

Seriálová novinka Uhorčík sa na obrazovky JOJ-ky dostala začiatkom októbra a čo sa ohlasu divákov týka, nesklamala.

21.10.2020 00:08
uhorčík, Foto:
Predstavitelia seriálovej novinky Uhorčík.
debata (7)

Popri hlavných predstaviteľoch seriálu, ktorými sú René Štúr, Sväťo Malachovský, Juraj Rašla, Tomáš Bezdeda, Henrieta Jančišinová – Kolláriková, Nathael Luciano Tsimbazafy, Jozef Adamčík či s Marián Labuda ml., sa pred kamerou ukážu postupne aj herci, herečky či speváci a muzikanti v epizódnych rolách. V druhej časti sme mali možnosť vidieť spevácku dvojicu Sisu Lelkes Sklovskú a Otta Weitera.

V seriáli sa však predvedie aj jedna z našich najobsadzovanejších herečiek, Gabika Marcinková. Stálu rolu v Uhorčíkovi má jej manžel, spevák Martin Mihalčín. 32-ročná herečka pred kamerami komediálneho seriálu prekvapí aj svojím imidžom.

Iste, u peknej herečky sme už na zmeny jej vizáže zvyknutí, veď to patrí k jej práci. Jemná hnedovláska sa však v Uhorčíkovi zmení na devu s poriadne hustým čiernym vrkočom, ktorý už na prvý pohľad doslova „bije“ do očí. Práve vďaka účesu pripomína Indiánku Nšo-Či z Winnetoua.

Nežná hnedovláska - tak poznáme herečku... Foto: TV JOJ
Gabriela Marcinková Nežná hnedovláska - tak poznáme herečku Gabrielu Marcinkovú.

Marcinková je aktuálne k videniu aj u konkurencie, je súčasťou seriálu Pán profesor na Markíze. V ňom hrá po boku Tomáša Maštalíra a jej vizáž je celkom „normálna“ – stvárňuje totiž peknú učiteľku Klaudiu Belanskú.

Tomáš Maštalír a Gabika Marcinková v seriáli... Foto: TV Markíza
pán profesor, seriál pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Tomáš Maštalír a Gabika Marcinková v seriáli Pán profesor.

Keďže Uhorčík od prvej časti prekvapuje najmä značnou dávkou nadsázky, je tomu zjavne prispôsobený aj imidž peknej Marcinkovej.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #Uhorčík

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...