Legendárna Sophia Loren je späť! Mení život mladému utečencovi

V jednom období tvrdila, že nadobro končí s filmom, ale ako hovoria mnohí herci, stáť pred kamerou je celoživotná láska. Vrátila sa ku nej aj legendárna Sophia Loren.

23.10.2020 00:54
Herečka Sophia Loren a detský herec Ibrahim... Foto:
Herečka Sophia Loren a detský herec Ibrahim Gueye na snímke z filmu The Life Ahead.
debata (4)

Slávna talianska rodáčka, ktorú si svet spája s mnohými kultovými postavami, sa objaví už o pár týždňov vo filmovej novinke, pod ktorú sa podpísal jej syn Edoardo Ponti. Reč je o filme pod názvom The Life Ahead, ktorý odpremiéruje v prvej polovici novembra streamovacia televízia Netflix.

Osemdesiatšesťročná držiteľka Oscara sa objavuje v hlavnej ženskej úlohe Madame Rosy, pričom za partnera dostala detského herca, talentovaného Ibrahima Gueyea. Ten stvárňuje senegalskú sirotu, 12-ročného utečenca Moma, ktorý v talianskom meste Bari plánuje urobiť kariéru v tamojšom podsvetí.

Keď jedného dňa ukradne veci z kabelky Madame Rosy, ktorá prežila holokaust a ktorá sa venuje výchove detí prostitútok, s ktorými kedysi sama zdieľala ulice, nastane moment, ktorý zmení životy oboch protagonistov. Momo sa nasťahuje k Rose a spoločne vytvoria netradičnú rodinu, v ktorej si vybudujú vzájomné veľmi silné puto.

Sophia Loren sa naposledy pred kamerami objavila v roku 2014 v krátkom filme Ľudský hlas, ktorý tiež režíroval jej syn Edoardo. Medzinárodnú produkciu si vyskúšala naposledy v roku 2009, keď účinkovala po boku mladších hviezdnych kolegýň vo filmovom muzikále Roba Marshalla Nine.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #návrat #netflix #Sophia Loren

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...