Trumpov právnik Giuliani sa bráni proti záberom z Borata: Je to klamstvo!

Osobný právnik amerického prezidenta Donalda Trumpa Rudy Giuliani odmietol "kompromitujúce" zábery z pokračovania úspešného filmu Borat britského komika Sacha Barona Cohena.

25.10.2020 10:30
Herec Sacha Baron Cohenako Borat vo filme Borat... Foto:
Herec Sacha Baron Cohenako Borat vo filme Borat Subsequent Moviefilm.
debata

Giuliani v jednej zo scén po stretnutí s novinárkou, ktorá je v skutočnosti Cohenom nastrčená herečka, poliháva na posteli a strká si ruky do nohavíc. Giuliani sa na twitteri ohradil, že si iba zastrkával košeľu.

„Video z Borata je úplne vykonštruované. Po zložení nahrávacieho zariadenia som si zastrkával košeľu do nohavíc,“ napísal Giuliani na twitter a zdôraznil, že sa po celý čas správal k domnelej novinárke vhodne. „Ak Sacha Baron Cohen naznačuje opak, je to klamár,“ píše ďalej Giuliani a zmieňuje, že sa scéna zdala pomocou strihu prehnaná aj recenzentovi denníka New York Post.

„Je to pokus oslabiť mojej neúnavne odhaľovanie zločinov a nemorálnosť Joea Bidena a jeho celej rodiny,“ uviedol Giuliani na adresu kandidáta demokratov a Trumpovho súpera v nadchádzajúcej prezidentskej voľbe. Celý príspevok na sociálnej sieti uzavrel s tým, že na Bidena pripravuje kompromitujúce materiály podložené dôkazmi, z ktorých sa demokratický kandidát nevyhovorí.

Právnik Rudy Giuliani na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Právnik Rudy Giuliani na archívnom zábere. Právnik Rudy Giuliani na archívnom zábere.

Druhý diel Borata vyjde na Amazon Prime 23. októbra. V upútavke na snímku Borat, ktorého opäť stvárnil Cohen, hovorí, že prvým filmom z roku 2006 Kazachstan zahanbil a teraz sa vracia do USA kvôli tajnej misii. V Spojených štátoch však Borata všetci spoznávajú, tak sa začne rôzne maskovať a prezliekať. Terčom jeho vtipov sa stali najrôznejšie ľudia i politici vrátane viceprezidenta Mika Pence.

Sedemdesiatšes­ťročný bývalý starosta New Yorku Giuliani sa vo filme zíde v hotelovej izbe s novinárkou, aby jej odpovedal na otázky ohľadom reakcie Trumpovej administratívy na pandémiu covidu-19. Mladá herečka, ktorá vo filme vystupuje aj ako Boratova dcéra, potom právnika pozve na pohárik a zloží mu mikrofón. Giuliani si následne ľahne na posteľ, keď do izby vtrhne Borat a zakričí: „Má pätnásť, je pre teba príliš stará!“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sacha Baron Cohen #Borat #Rudy Giuliani

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...