Nečudo, že po Schindlerovej zatúžil aj Jánošík! Aha, ako sa predviedla v Uhorčíkovi

V sobotu sa v seriálovej novinke objavili hneď dve krásne dámy - Gabika Marcinková a Martina Schindlerová. Pozrite sa, ako sa s nimi pohrali v maskérni...

27.10.2020 09:50
Martina Schindlerová Foto:
Martina Schindlerová a Juraj Rašla v seriáli Uhorčík.
debata (11)

V seriálovej novinke Uhorčík, ktorá sa na obrazovky JOJ-ky dostala začiatkom októbra, sa už stihli v epizódnych úlohách predviesť napríklad Sisa Lelkes Sklovská či Otto Weiter. V sobotu sa navyše seriál rozrástol o herečku Gabiku Marcinkovú, ktorá sa objavila v úlohe „devy spanilej“. Rozšírila tak stálu zbojnícku zostavu seriálu, ktorú tvoria René Štúr, Juraj Rašla, Tomáš Bezdeda, Nathael Luciano Tsimbazafy, Jozef Adamčík či Marián Labuda ml. Nechýba v nej ani Marcinkovej manžel, spevák Martin Mihalčín. Nie s ním ju však scenáristi dali pred kamerami dohromady, do oka padla Mariánovi Labudovi ml.

Gabika Marcinková v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
Gabika Marcinková Gabika Marcinková v seriáli Uhorčík.

V sobotu sa však v seriáli objavila aj ďalšia pekná tvár, speváčka a niekdajšia finalistka SuperStar, Martina Schindlerová. Ukázala sa v úlohe grófky Schindlerovej, ktorá prišla pánov zabávať. Na Šomlóniho plese na zámku zaspievala legendárnu skladbu „Je Taime“ a po prepade zámku zaspievala aj na Švošovskej zábave ľudovku – na tú ju uniesla zbojnícka družina a ona okamžite padla do oka Jánošíkovi.

Martina Schindlerová v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
Martina Schindlerová Martina Schindlerová v seriáli Uhorčík.

Ako sa speváčke pred seriálovými kamerami zapáčilo? „Reného Štúra, ktorý je ‚otcom‘ celého seriálu, poznám roky a sme kamaráti. René ma oslovil a predstavil mi celý seriál. Potom sme boli aj s Tomášom Bezdedom spolu na obede a obaja mi rozprávali, že aj pri natáčaní je kopec zábavy. Spomenuli, že v jednej časti vystupuje postava speváčky, ktorá v seriáli spieva Je Taime a že to musím byť ja… Povedala som si, že snáď zahrať speváčku zvládnem,“ opísala.

Martina Schindlerová  v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
Martina Schindlerová Martina Schindlerová v seriáli Uhorčík.

S Martinou Schindlerovou sa maskéri pohrali rovnako ako s Marcinkovou – postarali sa nielen o výraznú parochňu či mejkap, ale aj o poriadne nadupaný dekolt, ktorý, čoby grófka a speváčka zároveň, predviedla na pódiu. Okamžite ním očarila Jánošíka (Juraj Rašla) a akcia nenechala na seba dlho čakať. Len s iným koncom, v aký dúfal slávny zbojník…

Martina Schindlerová  v seriáli Uhorčík.
Martina Schindlerová  v seriáli Uhorčík.
+1Martina Schindlerová a Juraj Rašla v seriáli...

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Martina Schindlerová #seriál Uhorčík

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...