Hviezda seriálu Slunečná po nákaze koronavírusom: Čo ju potrápilo najviac?

Herečka Eva Burešová opísala, že netuší, kde sa mohla nakaziť, pretože dodržuje všetky hygienické opatrenia.

29.10.2020 00:00
Eva Burešová Foto:
Eva Burešová (vľavo) v seriáli Slunečná.
debata

Patrí medzi hlavné hviezdy českého seriálu Slunečná, ktorý každý utorok a štvrtok po 21.20 prináša v premiérach slovenským divákom kanál Prima PLUS, ale ani jej sa nevyhol zákerný koronavírus. Eva Burešová strávila desať dní v domácej izolácii so synom a odpočívala.

Seriálová Tina Popelková netuší, kde sa mohla nakaziť, pretože dodržuje všetky hygienické opatrenia. Testy jej ale potvrdili, že je pozitívna na prítomnosť koronavírusu spôsobujúceho ochorenie Covid-19. Hneď tak nastúpila do karantény. Našťastie ochorenie v prípade herečky prebiehalo veľmi mierne.

"Celý rok beriem veľa vitamínov, chodím na infúzie vitamínom C a nemám žiadnu vrodenú vadu, takže priebeh bol pokojný. Bolela ma však hlava, a to som upokojovala paracetamolom,“ hovorí Eva Burešová. Šťastie stretlo herečku aj v tom, že neprišla o chuť ani čuch. "Som za to rada, pretože som sa dopovala čokoládou a verte, že som paradoxne mala neskutočnú chuť. Znela som však, ako by som mala nádchu, aj keď som ju nemala a ani ma nebolel chrbát,“ dodáva.

Čo ale na Evu Burešovú počas izolácie dopadlo, bola veľká únava. Nevie, či to prisudzovať chorobe, alebo náročnému pracovnému tempu, ktoré v posledných rokoch má. "Som spomalená, som mimo, to je asi logické, ale uvidíme, ako mi bude zajtra, pozajtra… Všetko sa ukáže až naskočím do toho pracovného vlaku. Teraz som spomalená, chodím pomaly po schodoch, trochu sa zadýchavam, ale je mi fajn,“ popisuje. Nakrúcanie seriálu Slunečná tak pokračuje a točilo sa aj bez Evy Burešovej. Vďaka zavedeným hygienickým opatreniam, zodpovednosti a profesionalite všetkých zúčastnených sa nemuselo nakrúcanie kvôli karanténam na dlhšiu dobu prerušovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slunečná #Eva Burešová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...