Český talent ohúril porotu v nemeckom Voice! Nazvali ho potenciálnym víťazom

Nakrúcanie hudobných súťaží nepoľavilo ani v časoch, keď sa televízny priemysel musí prispôsobovať prísnym pravidlám kvôli pandémii koronavírusu. V Nemecku sa momentálne vysiela už desiata séria šou Voice of Germany.

03.11.2020 12:13
profile Český rodák Vojtěch Zakouřil v nemeckej... Foto:
Český rodák Vojtěch Zakouřil v nemeckej speváckej súťaži Voice of Germany.
debata (1)

Nemecká verzia populárnej relácie, ktorú mali možnosť vidieť aj slovenskí diváci na obrazovkách Markízy (naposledy v roku 2018), priniesla naposledy aj skvelé vystúpenie českého speváckeho talentu. Pred porotu v televíznom štúdiu sa postavil 24-ročný Vojtěch Zakouřil, ktorý spoločne s kapelou predviedol vlastnú verziu hitu California Dreamin' od formácie The Mamas and The Papas. Otočili sa za ním všetky porotcovské kreslá.

„Vieš čo je ten najparádnejší moment v celej šou,“ opýtal sa Zakouřila porotca Samu Haber, frontman fínskej kapely Sunrise Avenue, ktorý tvorí porotcovskú dvojicu s kolegom Reom Garveyom z kapely Reamonn. „Keď sa otočí prvé kreslo,“ s úsmevom mu kontroval český spevák. „Teda aspoň pre mňa.“

„Najparádnejší moment v tejto šou je, keď stlačíme to tlačidlo, otočíme sa a môžeme vidieť, že pred nami stojí potenciálny víťaz Voice of Germany,“ vysvetlil dojatému spevákovi Haber. Zároveň sa snažil získať Zakouřila práve do svojho tímu. Pochvalami ale nešetril ani ďalší porotca, spevák Nico Santos, ktorý Zakouřilovi predpovedal účasť v živých šou a postup minimálne do semifinále.

Dvadsaťštyriročný Čech, ktorý žije posledné tri roky v Nemecku, sa však napokon rozhodol ísť do tímu ďalšej porotcovskej dvojice, speváčok Yvonne Catterfeldovej a Stefanie Klossovej (skupina Silbermond). Ako sa mu bude v súťaži dariť ďalej sa ukáže neskôr. Tohtoročný Voice of Germany už stihol predstaviť niekoľko výrazných speváckych talentov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #spevák #súťaž #talent #Čech #VOICE

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...