Svalnatý fešák z Magic Mike má nový imidž! A čo na to jeho slávna Sofia?

Herca Joea Manganiella poznajú aj slovenskí diváci, predovšetkým pre úlohy vo filmoch Magic Mike či ako jedného z príťažlivých upírov v niekdajšom seriálovom hite Pravá krv. Teraz sa znovu vracia pred televízne kamery. S novým imidžom.

06.11.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Time to go to work...

Príspevok, ktorý zdieľa JOE MANGANIELLO (@joemanganiello),

Štyridsaťtriročný rodák z Pittsburghu, ktorý je dobre známy aj svojou ukážkovou fyzickou formou, sa nedávno pochválil na Instagrame záberom s novým účesom. Manganiello má vyholenú hlavu po stranách a uprostred číro z hustých namodro zafarbených vlasov. „Je čas vrátiť sa späť do práce,“ okomentoval fotografiu, ktorá pribudla na jeho sociálnej sieti v stredu podvečer.

Podľa informácií portálu JustJared.com ide o úlohu komiksového zlosyna Sladea Wilsona alias Deathstrokea, ktorého postava sa má objaviť v štvordielnom televíznom spracovaní príbehu Justice League pre HBOMax v réžii Zacka Snydera.

Manželský pár Joe Manganiello a Sofia Vergara... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joe Manganiello a Sofia Vergara Manželský pár Joe Manganiello a Sofia Vergara spoločne na premiére filmu Solo: A Star Wars Story.

Manganiello sa ako Deathstroke objavil vo filme z roku 2017, no išlo len o malú epizódnu roličku. Tentoraz by mal dostať väčší priestor. O tom, čo na jeho aktuálnu podobu hovorí jeho manželka, najlepšie platená televízna herečka Sofia Vergara, sa toho veľa nevie. Isté však je, že Vergara už zábery Manganiella s novým účesom viackrát zdieľala na svojom Instagrame.

Svojho manžela podporuje, o čom svedčí aj fakt, že začiatkom októbra zverejnila trailer na jeho ostatný film – Archenemy. Ona sama sa v ostatných mesiacoch sústreďovala na prácu na televíznej šou Amerika hľadá talent, kde je členkou poroty po boku Heidi Klumovej či Simona Cowella.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Try to have a happy covid Halloween everyone!! Stay Safe!!!!

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara),

S Nemkou Klumovou počas uplynulého halloweenskeho víkendu poslali fanúšikom aj odkaz, ako inak v kostýmoch. Zatiaľ čo nemeckú rodáčku zamaskovali na hráčku amerického futbalu, Vergara sa zmenila na slávnu komiksovú hrdinku Wonder Woman. Mimochodom, práve proti nej by mal Manganiello bojovať ako Deathstroke v pripravovanom televíznom miniseriáli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #nakrúcanie #Sofia Vergara #rola #Joe Manganiello

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...