Hviezda Captain Marvel sa roky cítila ako vydedenec. Odmietnutia nepomáhali

Kto by si pomyslel, že jedna z najlepšie platených herečiek Hollywoodu, talent a tiež pôvabná žena Brie Larson bude trpieť komplexmi pre svoj vzhľad. Nedávno to však nepriamo potvrdila sama.

08.11.2020 14:00
debata
Herečka Brie Larson sa obliekla do modelu Celine. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Brie Larson sa obliekla do modelu Celine. Herečka Brie Larson sa obliekla do modelu Celine.

V rozhovore pre magazín W sa držiteľka Oscara vyznala z pocitov, ktorým prepadala predovšetkým v mladšom veku. Cítila sa vraj ako úplný „vydedenec“. „Bojovala som s tým, že som sa cítila škaredá a odsunutá na okraj veľkú časť môjho života,“ vyhlásila Larson. „Trvalo mi skutočne dlho, kým som dokázala byť so sbou úplne spokojná,“ pokračovala.

„Čo mi prinieslo útechu, je vedomie, že môžem byť tým, kým chcem byť sama so sebou. Čo mi láme srdce, je myslieť na ľudí na svete, ktorí sa necítia bezpečne ani vo svojom vlastnom tele,“ uviedla tiež 31-ročná herečka, ktorú široké publikum pozná najmä z komiksového hitu Captain Marvel a tiež série Avengers.

Pre Larsonovú je motiváciou viesť ľudí k tomu, aby boli slobodní vo svojich vyjadreniach. Aby sa mohli stať tým, kým naozaj túžia byť. „To je pre mňa môj konečný životný cieľ. Bojovať za túto možnosť zmeny,“ doplnila herečka, ktorá by sa už čoskoro mala chystať na nakrúcanie druhého príbehu zo série Captain Marvel.

Iba nedávno pritom prezradila, že kým prišiel tento filmový megahit, v kariére sa musela zmieriť s mnohými odmietnutiami. Larson napríklad nedostala rolu v žiadnom z nových filmov Star Wars, hoci sa zúčastnila na kastingu (rolu získala britská herečka Daisy Ridley). Rovnako sa jej nepodarilo dostať rolu vo filme Tommorowland (hrala v ňom Britt Robertson) alebo staršom kinohite Hry o život (rolu dostala Jennifer Lawrence).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komplex #odmietnutie #Brie Larson

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...