Ďalšia obeť covid-19 v Hollywoode? Museli stopnúť nakrúcanie so Stylesom

Produkcia radu amerických filmov a televíznych relácií už bola v tomto roku odsunutá kvôli covidu-19. Najnovšou obeťou koronavírusu sa stal pripravovaný thriller Don't Worry, Darling (Neboj sa, zlatko).

10.11.2020 08:00
debata
Vo filme Don't Worry, darling sa má... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Spevák Harry Styles v kreácii Gucci. Vo filme Don't Worry, darling sa má objaviť aj spevák Harry Styles.

V ňom sa pod režijnou taktovkou Olivie Wildeovej objaví okrem iných herec Chris Pine, spevák a herec Harry Styles či herečka Florence Pugh, napísal spravodajský server news.com.au.

Produkcia filmu, ktorý sa natáča v Los Angeles, bola zastavená potom, čo bol jeden z členov produkčného štábu pozitívne testovaný na koronavírus. Následne museli všetci, ktorí sa zúčastnili na natáčaní, nastúpiť do povinnej 14-dňovej izolácie. Ak sa nákaza neobjaví u nikoho ďalšieho, malo by natáčanie pokračovať.

Don't Worry, Darling je thriller, v ktorom Florence Pugh hrá nešťastnú ženu v domácnosti (Alice), ktorá pomaly začne spochybňovať vlastnú príčetnosť, keď sa v jej malej komunite v kalifornskej púšti začnú diať divné veci.

Harry Styles, ktorý svoju rolu získal po tom, čo sa jej vzdal Shia LaBeouf, hrá „dokonalého manžela Jacka“, ktorý Alicu nesmierne miluje, ale skrýva pred ňou temné tajomstvo. Film je zasadený do prostredia utopickej komunity z 50. rokov 20. storočia.

Fanúšikovia dúfali, že sa dočkajú premiéry budúci rok, ale produkcia zatiaľ oficiálne nepotvrdila, kedy sa film dostane do kín.

debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #Harry Styles #Florence Pugh #koronavírus #filmová produkcia

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....