Už žiaden Prison Break, odkázal herec Miller. Nechce už hrať viac hetero mužov

Herca Wentwortha Millera si dobre pamätajú aj mnohí slovenskí diváci. Dôvodom bol úspech seriálového projektu Prison Break: Útek z väzenia, v ktorom stvárnil hlavnú rolu.

11.11.2020 00:00
debata
Wentworth Miller počas promo akcie televízie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
FOX Networks 2016 Upfront Presentation Party Wentworth Miller počas promo akcie televízie FOX v New Yorku.

Ešte väčšiu popularitu dosiahol seriál v domovských USA a dohady o tom, či sa tvorcovia z televízie FOX nepustia do nakrúcania nových epizód, sa objavujú so železnou pravidelnosťou (pozn. seriál sa oficiálne skončil v roku 2009, no v roku 2017 vznikla miniséria nových epizód). Miller v tom však má jasno – ak by sa tak aj stalo, bude to bez neho.

Na svojom profile na Instagrame zverejnil dnes 48-ročný herec odkaz, že „už som vonku z Prison Break, oficiálne“. „Nechcem už viac hrať heterosexuálne postavy. Ich príbehy boli už vypovedané. Takže, už dosť bolo Michaela. Ak ste boli fanúšikom seriálu, dúfajúcim v nové časti, rozumiem, že toto bude pre vás sklamanie. Sorry,“ napísal na vysvetlenie Miller, ktorý sa otvorene hlási k homosexuálnej orientácii.

Herec sa tiež rozhodol zablokovať na Instagrame možnosť prispievania sledovateľov pod jeho odkazy a fotografie, čo vysvetlil množstvom negativity, ktoré niektoré z nich obsahujú. Opäť však tvrdí, že mu záleží na tom, aby jeho vlastná stránka na sociálnej sieti bola dobrým príkladom.

„Nemám strach o seba, mňa tu nikto nemôže šikanovať. Mám príliš veľa moci, vymazať, zablokovať, deaktivovať a tak ďalej… Ale veľmi vážne beriem do úvahy tú možnosť, že môj profil navštevujú homosexuálne decká, také, čo možno iba teraz urobili coming out. A nechcem, aby boli vystavené takýmto sr..ám,“ komentoval Wentworth Miller.

Miller sa naposledy objavil v seriáloch Batwoman a Pani ministerka a na filmovom plátne ho mohli diváci vidieť naposledy v roku 2014 v snímke Loft.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Wentworth Miller #rola #Prison Break

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...