Uletený Uhorčík bez Mázikovej? Tak to by nešlo! Podväzky, korzet, zuby a šup pred kamery

Temperamentnú sedemdesiatničku Evu Mázikovú by bolo škoda v Uhorčíkovi obísť. Pozrite sa, ako sa v seriáli o pár týždňov predvedie.

13.11.2020 00:00
debata (6)

O energii Evy Mázikovej nikto nepochybuje. Ak sa objaví pred objektívmi, je to hotový hurikán! Tvorcovia seriálu Uhorčík preto pozvali pred kamery aj známu sedemdesiatničku, ktorá sa v novinke objaví ako jedna z epizódnych postáv. Zahrá si šéfku dievčenskej upírskej bandy, ktorá sa postaví na stranu Uhorčíka, keď ho zbojníci vystrnadia z družiny. 71-ročná Máziková bola vo svojej upírskej skupine síce najstaršou členkou, ale za svojimi mladšími „kolegyňami“ nijako nezaostávala, ani čo sa výzoru týka.

Eva Máziková v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
eva máziková Eva Máziková v seriáli Uhorčík.

Podobne ako ostatné upírky, aj Máziková dostala vyzývavý kostým a la sexi zvodkyňa. Podväzky, rozpustená blond hriva, čierny korzet. Sympatická blondínka si svoje účinkovanie v seriáli Uhorčík užila a s ňou aj jej hereckí kolegovia.

Eva Máziková v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
MG 3372 Eva Máziková v seriáli Uhorčík.

Popri hlavných predstaviteľoch seriálu, ktorými sú René Štúr, Sväťo Malachovský, Juraj Rašla, Tomáš Bezdeda, Henrieta Jančišinová – Kolláriková, Nathael Luciano Tsimbazafy, Jozef Adamčík či s Marián Labuda ml., sa pred kamerou postupne striedajú aj herci, herečky či speváci a muzikanti v epizódnych rolách.

Eva Máziková v seriáli Uhorčík. Foto: JOJ
Eva Máziková Eva Máziková v seriáli Uhorčík.

Fanúšikovia seriálu tak už mali možnosť vidieť v menších rolách Gabiku Marcinkovú, Karin Haydu, Martinu Schindlerovú či Sisu Lelkes Sklovskú a Otta Weitera. Niektorí herci sa navyše objavujú v seriáli hneď vo viacerých úlohách, napríklad René Štúr či Sväťo Malachovský.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Máziková #René Štúr #Uhorčík

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...