Princ Charles nie je zloduch, bol len veľmi stratený, bráni ho herec z The Crown

V nedeľu mala premiéru očakávaná štvrtá séria populárneho seriálu The Crown z produkcie Netflix. Do hry vstúpila princezná Diana a spolu s ňou, samozrejme, aj príbeh o nešťastnom a nenaplnenom manželstve s princom Charlesom.

17.11.2020 00:00
debata
Herečka Emma Corrin ako princezná Diana a Josh... Foto: SITA/AP, Ollie Upton
TV - The Crown Herečka Emma Corrin ako princezná Diana a Josh O'Connor ako princ Charles na zábere zo seriálu The Crown.

Následníka britského trónu v tomto príbehu stvárnil britský herec Josh O'Connor, ktorý sa tiež v rozhovore pre Entertainment Weekly postavil na Charlesovu obranu. Tvrdil, že nechce z neho robiť hlavného „zloducha“ seriálu, ako by si to možno želali diváci.

„Môj otec bol učiteľ angličtiny a ja som vďaka nemu vyrastal čítaním Shakespeara. Jedna z vecí, ktoré zvykol hovoriť pri Shakespearovi bola, že všetci jeho zlosynovia, či už to bol Richard III. alebo Iago, neveria, že sú zlí. Veria, že to, čo robia, ich životné dielo, je pre vyššie dobre a dáva im to zmysel,“ vyhlásil v rozhovore pre Entertainment Weekly O'Connor.

„Tak ako so Shakespearovými postavami, ani Charlesa som nechcel hrať ako zloducha. Nemyslím si, že ním je. Považujem ho za niekoho, kto je veľmi stratený. Tak ako sme to videli už v tretej sérii,“ pokračoval ďalej britský herec. „Od Diany potrebuje niečo, čo mu ona nemôže ponúknuť a ona zase chce od neho to, čo nemôže on ponúknuť jej. Takže je to vlastne skutočná tragédia,“ uviedol ešte Josh O'Connor.

Herec Josh O'Connor, ktorý stvárňuje... Foto: NETFLIX
Herec Josh O´Connor, ktorý stvárňuje princa Charlesa, na domácej premiére. Herec Josh O'Connor, ktorý stvárňuje princa Charlesa, na domácej premiére.

Štvrtá séria sa sútreďuje práve na obdobie svadby princa Charlesa s Dianou Spencerovou, z ktorej sa neskôr stala milovaná princezná a členka britskej kráľovskej rodiny. A status popularity si udržala aj napriek následnému rozvodu a tragickej nehode, pri ktorej prišla o život.

Dianu stvárnila v seriáli herečka Emma Corrin, no v ďalšej, pripravovanej sérii sa obsadenie znovu zmení. Corrinovú nahradí herečka Elizabeth Debicki, O'Connora ako princa Charlesa vystrieda herec Dominic West.

Herečka Helena Bonham Carter počas vlastnej...
Herečka Emma Corrin a jej premiérový "domáci"...
+3Herečka Gilian Anderson so svojím partnerom si...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #The Crown #Emma Corrin #Josh O´Connor

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....