Hviezda z The Crown: Keď videli ľudia moju mamu po Dianinej smrti, odpadávali

Fanúšikovia seriálu The Crown už určite videli aspoň pár epizód zo štvrtej série, ktorá sa dočkala svojej premiéry v nedeľu 15. novembra. Azda najväčším prekvapením je nepochybne Emma Corrin v úlohe princeznej Diany.

23.11.2020 00:00
debata
Herečka Emma Corrin ako princzená Diana na... Foto: SITA/AP, Des Willie
Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na zábere zo seriálu The Crown. Herečka Emma Corrin ako princzená Diana na zábere zo seriálu The Crown.

Britská herečka podľa mnohých televíznych divákov pripomína slávnu a milovanú princeznú, ktorá tragicky zahynula pri autonehode v roku 1997, neuveriteľným spôsobom. „Nedá sa z nej odtrhnúť zrak. Keď ju sledujete na obrazovke, vyzerá akoby pred vami bola skutočná Diana,“ napísala jedna z fanúšičiek na Twitteri. Diváci pritom chvália fyzickú podobu, ale aj spôsob herectva, ktorým Corrin naozaj mnohým pripomína zábery mladej Diany, ktorá sa vydala do najslávnejšej kráľovskej rodiny planéty.

Dvadsaťštyriročná Corrin len nedávno v rozhovore pre magazín Interview uviedla, že podobnosť s Dianou sa nesie jej životom takpovediac dlhodobo. A neplatí len pre ňu, ale tiež pre jej vlastnú mamu.

zväčšiť Herečka Emma Corrin ako princzená Diana na... Foto: SITA/AP, Des Willie
Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na zábere zo seriálu The Crown. Herečka Emma Corrin ako princzená Diana na zábere zo seriálu The Crown.

Práve s ňou súvisí aj príhoda, keď sa tesne po tragickej autonehode v roku 1997 objavila v jednej z londýnskych kaviarní. Niekoľko zákazníkov vraj dokonca v šoku odpadlo, pretože to bolo len pár hodín po tom, čo média informovali o smrti milovanej Lady Di. A herečkina mama sa jej podobala tak výrazne, že si mnohí mysleli, že do kaviarne vošla stále živá Diana.

Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na...
Herec Josh O'Connor na zábere zo seriálu The...
+6Herečka Emma Corrin ako princezná Diana na...

„Váham, či vôbec hovoriť tento príbeh, pretože znie tak šialene, že si poviete, či to môže byť vôbec pravda. Ale vraj to tak naozaj bolo,“ komentovala pre magazín mladá herečka. Keď jej vraj pred časom zavolali, že rolu Diany v televíznom projekte Netflixu získala, vnímala to ako „niečo predurčené“. „Zdalo sa mi, že to je osud. Že sa to muselo stať,“ komentovala.

V novej sérii The Crown pozornosť pritom púta aj herečka Gillian Anderson, ktorá stvárnila briskú premiérku Margaret Thatcherovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matka #princezná Diana #Emma Corrin

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...