Toto je Jitka Čvančarová? Spoznali by ste jednu z najvychytenejších českých hviezd?

Počas víkendu sa u našich českých susedov konalo finálové kolo siedmej série speváckej šou Tvoje tvář má známý hlas.

23.11.2020 12:02
debata (2)

Víťazkou sa stala herečka Jitka Čvančarová. Jej premena počas večera, kedy sa na pódium pred porotu postavila ako Susan Boyle, bola uchvacujúca. V poslednom kole zaspievala skladbu You Raise Me Up.

Premena peknej čiernovlásky na spomínanú Susan Boyle (59), škótsku speváčku, ktorá sa preslávila účinkovaním v tretej sérii šou Britain's Got Talent, dopadla výborne. Zábermi z premeny sa pochválila sama Čvančarová na sociálnej sieti a za svoj výkon sa dočkala množstva pochvalných komentárov ako: „Úžasný zážitok, perfektne zaspievané, precítené…a podobne“.

42-ročná herečka patrí v Čechách medzi najvychytenejšie hviezdy, okrem spomínanej šou mala plné ruky práce aj na poli filmov či seriálov. V roku 2020 vzniká nový film „Přítelkyně“ podľa scenára českej spisovateľky Báry Nesvadbovej, úlohy má aj v dvoch nových seriáloch – Kukačky a v krimi seriáli Hlava Medúzy – v tom hrá Čvančarová hlavnú ženskú rolu vyšetrovateľky.

Herečka Jitka Čvančarová. Foto: Česká filmová a televízna akadémia
Herečka Jitka Čvančarová. Herečka Jitka Čvančarová.

Navyše, herečka je dvojnásobnou mamou, nabité pracovné povinnosti tak musí zladiť so starostlivosťou o dve malé ratolesti. S manželom, tanečníkom a choreografom Petrom Čadkom, vychovávajú dcéru Elenku (8) a syna Theodora (2).

Herečka Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída... Foto: Česká televize
Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída Klasnová (v popredí) a herec Miroslav Donutil Herečka Jitka Čvančarová ako učiteľka Lída Klasnová (v popredí) a herec Miroslav Donutil (vpravo) ako doktor Martin Elinger v seriáli Doktor Martin.

Čvančarovej účinkovanie v šou Tvoje tvář má známý hlas spevádzal však aj jeden škandál, ktorý sa udial počas jedného z kôl. Známa herečka stvárnila v programe aj americkú raperku Cardi B a pred kamerami predviedla rapové vystúpenie jedného z jej hitov. Čvančarová pritom nasledovala text a počas svojej šou pred kamerami vypustila aj slovo „nigga“, čo je považované zo strany belochov za hanlivé označenie černochov, predovšetkým v USA. Čvančarová sa na svojej sociálnej sieti za slovo ospravedlnila.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jitka Čvančarová #Tvoje tvář má známý hlas

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....