Zo zbožňovanej Penny je letuška Cassie! Ale v sexi nočnej košieľke

Ani herečka Kaley Cuoco netúži byť naveky spojená výlučne so seriálom Teória veľkého tresku.

24.11.2020 00:00
debata

Celkom prirodzene si našla iné uplatnenie – zamierila do seriálovej novinky s názvom The Flight Attendant, ktorá sa k divákom dostane už o pár dní – presne 26. novembra ho uvedie nová streamovacia platforma HBO Max. Pred kamerami sa tak z Penny stane Cassie. Tak sa totiž volá hlavná seriálová postava, ktorú stvárňuje práve sympatická a divákmi milovaná blondínka.

Z veselej Penny, s ktorou sa diváci stretávali dlhých 12 sérií, sa stane niekto celkom iný, keďže seriálová novinka spadá do dramatického krimi-žánru. Herečka zastrešuje novinku aj autorsky a producentsky.

Kaley Cuoco ako Cassie v seriáli "The... Foto: Profimedia
Kaley Cuoco Kaley Cuoco ako Cassie v seriáli "The Flight Attendant".

Ako Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku sa Cuoco na obrazovke objavovala od roku 2007 a spolu s kolegami a kolegyňami si zaň vyslúžila šesť nominácií na Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu.

Zaujímavosťou je, že Kaley Cuoco nebola prvou voľbou tvorcov na postavu Penny. Ako prezradila v minulosti v rozhovore pre „TV Insider“, rolu takmer nedostala. "Rolu som nedostala hneď,“ opísala herečka a pokračovala: "Bola som veľmi mladá. A hovorím to rada, pretože teraz už nemôžem povedať, že som primladá.“ Namiesto nej tvorcovia pre úlohu Penny uvažovali herečku Amandu Walsh.

Najsledovanejší sitkom sveta, Teória veľkého... Foto: CBS
teória veľkého tresku, big bang theory, Najsledovanejší sitkom sveta, Teória veľkého tresku, sa skončil po dvanástich sériách.

Herečka Kaley Cuoco je od roku 2018 vydatá za profesionálneho jazdca na koni Karla Cooka, pár s ním tvorila od roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...