Russell sa vracia s milovanou Goldie Hawn! Clausovci znovu spestria Vianoce

Už minulý rok zaujal pozornosť divákov streamovacej platformy Netflix v úlohe Santa Clausa. Teraz sa herec Kurt Russell, ale aj jeho životná partnerka Goldie Hawn znovu vracajú v úlohách pána a pani Clausovcov.

25.11.2020 00:00
debata
zväčšiť Herecká dvojica a aj partneri v súkromí Kurt... Foto: SITA/AP, Michael Gibson
Kurt Russell a Goldie Hawn Herecká dvojica a aj partneri v súkromí Kurt Russell a Goldie Hawn sa vracajú v druhom filme zo série The Christmas Chronicles. Dostal podtitul Part Two a má premiéru na Netflixe.

Na obrazovkách Netflixu bude mať koncom týždňa premiéru film The Christmas Chronicles 2, v ktorom tvorcovia znovu spojili pár zo skutočného života. Russellovu manželku stvárnila jeho životná partnerka Goldie Hawn, s ktorou sú spolu už bezmála tri dekády.

Už minulý týždeň sa dvojica spoločne objavila aj na slávnostnej premiére filmu, ktorá sa však, vzhľadom na aktuálne okolnosti, odohrávala s prísnymi hygienickými opatreniami a s dôrazom na dodržiavanie sociálnej vzdialenosti. Samozrejme, Russell a Hawn sa od seba nedržali na dva metre, keďže žijú v jednej domácnosti, ale dokonca si pred objektívmi strihli predčasnú gratuláciu k herečkiným víkendovým narodeninám.

Russell prekvapil svoju partnerku narodeninovou tortou aj vrúcnymi bozkami. Hawn, ktorá oslávila 75. narodeniny, pôsobila spokojne a veľmi šťastne.

Chris Columbus, spoluautor scenára vianočného filmu, ktorý sa dočkal slušného úspechu na Netflixe, len nedávno nešetril pochvalnými slovami na Russellovu adresu. Prezradil, že herec vzal postavu Santa Clausa naozaj vážne a už pred nakrúcaním prvého dielu prečítal viac ako dvesto strán materiálov o histórii tejto kultovej vianočnej „mytologickej“ postavy. „Je skutočný dar môcť pracovať s chlapíkom, ktorý je takýto oddaný svojej robote,“ uviedol Columbus podľa portálu JustJared.com.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Goldie Hawn #Santa Claus #Kurt Russell

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...