Zahrá si Dianu vo filme! Kristen Stewart priznáva, že jej veľmi pomohol seriál

S príbehmi o osudoch princeznej Diany sa roztrhlo vrece. Po poslednej série The Crown sa už mnohí tešia na novinku pod názvom Spencer, v ktorej slávnu členku kráľovskej rodiny stvárni Kristen Stewart.

01.12.2020 11:30
debata
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne. Herečka Kristen Stewart pózuje na premiére v šatách Thom Browne.

Film Spencer síce nepríde do kín skôr ako budúci rok, niekdajšia hviezda ságy Twilight však už naznačila, že sa zodpovedne pripravuje na filmovú úlohu. A má ochranárske pocity voči postave zosnulej matky princa Williama a princa Harryho.

„Bola som veľmi mladá, keď zomrela,“ uviedla Stewart (v skutočnosti mala v čase smrti princeznej Diany len 7 rokov). „Netušila som vtedy, čo sa deje. Ale pociťujem v sebe potrebu obrániť ju. Bola taká mladá, keď odišla,“ pokračovala americká herečka.

Pre magazín The Wrap priznala, že si pozrela celú novú sériu projektu The Crown, v ktorom jednu z hlavných línií tvorí práve tá s Dianou. Stvárnila ju britská herečka Emma Corrin.

Hoci kopírovať ju neplánuje, veľmi jej vraj pomohla v tom, ako sa k úlohe postaviť. „Cítim emočné pripútanie sa k týmto postavám a nosím v sebe to nadšenie, že mám k jednotlivým postavám konkrétne emócie. To hovorí ku cti celého seriálu,“ komentovala Stewart.

Spokojná je, že príbeh filmu Spencer sa neprekrýva s dianím toho, čo mohli vidieť diváci Netflixu v The Crown. „Našťastie sa časovo neprekrývajú a tiež historicky a tonálne sú veľmi odlišné, takže som s nimi naozaj v pohode,“ uviedla Stewart. Film Spencer bude zachytávať údajne len tri dni, ktoré zobrazujú vianočné sviatky kráľovskej rodiny na usadlosti Sandringham, počas ktorých si princezná Diana uvedomila, že sa musí s Charlesom rozviesť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #nakrúcanie #Spencer

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...