Vyzerá dosť dobre na to, aby ma hral, pýta sa Hulk Hogan na adresu Thora

Prekvapenie alebo potenciálny materiál na oscarovú nomináciu? Ktohovie, čo z toho bude, ale nová filmová biografia o slávnom zápasníkovi Hulkovi Hoganovi rozhodne púta pozornosť už dnes.

30.11.2020 00:00
debata
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Foto: SITA/AP, Rob Grabowski
Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con. Herec Chris Hemsworth na akcii Ace Comic-Con.

Azda najväčší záujem vzbudilo obsadenie hlavnej úlohy, dnes 67-ročného bývalého wrestlera, ktorý si tvrdými zápasmi vydobyl slávu a popularitu po celom svete a následne sa z ringu presídlil aj pred filmové kamery. Hogana si zahrá austrálsky rodák, svetovo populárny herec Chris Hemsworth.

Herec, ktorého diváci poznajú najmä ako komiksového hrdinu Thora, už potvrdil, že sa na nakrúcanie veľmi teší. „Tento film bude skutočne zábavným projektom. Ako si asi dokážete predstaviť, prípravy na túto rolu boli extrémne fyzické. Musím nabrať ešte viac svalov než kedykoľvek predtým, dokonca viac ako pri Thorovi,“ uviedol Hemsworth pre portál Total Film.

Okrem svalov však musí popracovať aj na veľmi špecifickom akcente a charaktere hlavného hrdinu. „Tiež sa budem musieť poriadne hlboko ponoriť do sveta wrestlingu. Ale na to sa už nesmierne teším,“ naznačil 37-ročný herec.

Reakciu na pripravovaný film už zverejnil aj samotný Hogan. Ten na Twitteri ocenil výber hlavného protagonistu s nadšením. „Už je tam! Už je to skutočný brat! Ale vyzerá dosť dobre na to, aby si ma zahral,“ zavtipkoval si Hulk Hogan na Twitteri, pričom pridal aj pár fotografií z minulosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Chris Hemsworth #nakrúcanie #Hulk Hogan #biografia

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...