Vianoce bez Mariah Carey? Nemožné! Aha, akú slávnu posilu má tentoraz...

Hoci tohtoročné Vianoce budú mať pre mnohých z nás zvláštnu príchuť pre množstvo náročných situácií súvisiacich s rokom 2020 a pandémiou, stále existujú nejaké istoty! Jednou z nich je vianočná nálada pod taktovkou Mariah Careyovej.

06.12.2020 10:30
debata
zväčšiť Speváčka Mariah Carey na zábere z programu... Foto: SITA/AP
Speváčka Mariah Carey na zábere z programu Mariah Carey's Magical Christmas Special. Speváčka Mariah Carey na zábere z programu Mariah Carey's Magical Christmas Special.

Slávna americká speváčka patrí už roky s hitom All I want for Christmas k súčasti vianočných sviatkov, okrem tejto slávnej skladby ich však má na konte niekoľko. A na rok 2020 sa dokonca spojila s dvojicou slávnych kolegýň, aby pripravili pre fanúšikov netradičnú verziu hitu Oh Santa.

Carey pripravila pre hudobný program Mariah Carey’s Magical Christmas Special, ktorý bude dostupný na televízii Apple+ TV špeciálnu verziu skladby v spojení so speváčkami Jennifer Hudsonovou a Arianou Grande.

„Vizuálne, ale aj v skutočnosti, to pôsobilo ako ozajstný moment spojenia dievčenskej skupiny. Myslím si, že sme si to všetky naozaj užili. Bola pri tom veľká zábava,“ komentovala pre magazín Billboard nakrúcanie záznamu, z ktorého oficiálne video je už dostupné na YouTube. Skladba je zároveň už dostupná na stiahnutie v rámci služby iTunes.

Carey sa nedávno v rozhovore pre magazín ELLE vyznala z vlastnej túžby mať ideálne Vianoce a tiež prezradila, prečo má k týmto sviatkom taký výnimočný osobný vzťah. „„Myslím si, že je to len taká túžba, ktorú som ako dieťa mala, že som vždy chcela, aby boli veci na sviatky ideálne. A nikdy neboli. Vždy to bol niekto, kto ničí ten okamih, často tí nefunkční členovia rodiny, ktorí prišli a všetko prekazili. A tak som sama so sebou iba uzavrela pakt, že to už viac nedovolím. A vytvorila som Vianoce, ktoré som chcela mať,“ uviedla speváčka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mariah Carey #Jennifer Hudson #Vianoce #skladba #Ariana Grande

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...