Gadotovej odklepli poriadne tučný honorár! Bude z nej James Bond v sukni

Herečka Gal Gadot sa po úspechu Wonder Woman prepracovala medzi najlepšie platené herečky Hollywoodu. Jej pozíciu má potvrdiť aj celkom nový projekt, v ktorom nepôjde o jeden, ale sériu filmov.

07.12.2020 00:00
gal gadot Foto: ,
Herečka Gal Gadot počas uvedenia novej kampane značky revlon v New Yorku.
debata

Ako informoval portál Deadline, izraelská rodáčka a bývalá kráľovná krásy podpísala kontrakt na špionážny triller Heart of stone, ktorý by mal vytvoriť akúsi ženskú protiváhu snímok v duchu Mission: Impossible či tých o agentovi Jamesovi Bondovi. Gadot, samozrejme, stvárni hlavnú hrdinku – neohrozenú špiónku.

Ako píše Deadline, hviezde komiksovej adaptácie Wonder Woman údajne prikleplo štúdio honorár s osemmiestnym číslom, čo by malo znamenať, že sa herečka prehupla cez hranicu desať miliónov dolárov. Zatiaľ je naplánovaná jedna snímka, ktorej režisérom by mohol byť Tom Harper. Objavili sa však už aj špekulácie, že ak by sa prvému filmu s akčnou špiónkou darilo, dočká sa aj pokračovaní a vznikne tak nová špiónka frančíza s hlavnou ženskou hrdinkou.

Fanúšikovia Gadotovej určite už zachytili správy o tom, že jej film Wonder Woman 1984 bude mať premiéru na kanáli HBOMax počas vianočných sviatkov. V rovnaký deň sa začne film premietať vo vybraných kinách.

Televíznej stanici sa zjavne podarilo urobiť „kšeft storočia“, keď na svoje obrazovky prinesie v budúcom roku aj ďalšie očakávané tituly, medzi nimi napríklad nový Matrix, Godzilla verzus Kong či Život v Heights.

Ide o tituly hollywoodskeho štúdia Warner Bros., ktoré týmto spôsobom reaguje na súčasnú krízu návštevnosti kín spojenú s pandémiou koronavírusu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #nakrúcanie #honorár #Gal Gadot

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....