Koncoročné prekvapenie! Judínyová pred kamerami s dcérkou, pozrite na šťastnú mamičku

V máji sa stala moderátorka televízie Markíza, Erika Judínyová, mamou dcérky Elly.

07.12.2020 09:05
debata

49-ročná spokojná mamička sa svojím malým pokladom pochválila už aj pred kamerami relácie, ktorú roku moderuje. Keďže išlo o poslednú tohtoročnú Smotánku, na záver mohli diváci vidieť rozkošné dievčatko, ktoré svojej manželke podal do náručia Štefan Skrúcaný. Ako odznelo v relácii, pre Eriku Judínyovú bol rok 2020 skutočne výnimočný.

Záber moderátorky a malej Elly sa objavil aj na oficiálonom Instagrame televízie Markíza. Zatiaľ, čo spokojná mamička bola na fotografii oblečená v čiernej, jej 7-mesačná dcérka mala na sebe bledé farby. Pred kamerami už mala svetlé tóny na sebe aj Judínyová.

Moderátorka Smotánky sa správou o tehotenstve pochválila vo februári, kedy povedala, že na bábätko sa veľmi teší. Jej túžba sa tak naplnila tesne pred 50-kou.

Erika Judínyová pred kamerami Smotánky s... Foto: Markiza/relácia Smotánka
Erika Judínyová Erika Judínyová pred kamerami Smotánky s dcérkou Ellou.

So svojím pokladom (v kočíku) už pár razy na Instagrame pózoval aj Štefan Skrúcaný, o spoločné fotografie z kočíkovania s kolegom sa pochválil napríklad muzikant Ondrej Kandráč. Ten sa, podobne ako Skrúcaný, teší z malej dcérky. Mária prišla na svet koncom júna, pribudla k dvom starším deťom Ondreja Kandráča a jeho manželky.

Skrúcaný je už štvornásobným otcom. V minulosti ženatý s Darinou Wolfovou, s ktorou má dcéru Lindu. Neskôr si vzal herečku Zuzanu Tlučkovú. Z ich vzťahu vzišli synovia Lukáš a Tomáš.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Erika Judínyová #smotánka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...