Kostková, Norisová či Koleník! Hviezdy spojí nová evitovka, nakrúca sa naplno

Nádvorie Starej radnice v Bratislave sa v stredu zmenilo na umelo zasnežené vianočné trhy.

10.12.2020 11:22 , aktualizované: 14.12.2020 17:25
P1588489 Foto:
Herec Ondřej Sokol a jeho filmová kolegyňa z Rumunska Andera Vasilee na zábere z nakrúcania filmu V lete ti poviem, ako sa mám.
debata (1)

Postavili ich pre potreby nakrúcania česko-slovensko-rumunskej komédie V lete ti poviem, ako sa mám. Ide o nový počin od tvorcov komédií Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť. Pod námet a scenár sa opäť podpísala slovenská spisovateľka Evita Twardzik Urbaníková. Aj pri tejto „evitovke“ sa réžie ujala Marta Ferencová.

Spisovateľka Evita Twardzik Urbaníková sa...
Herečka Dominika Morávková pri jednej z...
+3Herec Ondřej Sokol a jeho filmová kolegyňa z...

„Chcem nakrútiť komédiu plnú zvratov, komických aj dojímavých momentov, ktoré budú blízke všetkým divákom, ktorí majú vo svojom živote priateľov zo strednej školy,“ uviedla pre médiá Ferencová. Ambíciou režisérky je ponúknuť veselý film: „Poukáže na to, ako je fajn mať vo svojom živote priateľov, ale ako je niekedy múdrejšie, keď rodinné tajomstvá ostanú za zavretými dverami.“

Medzi mužskými hviezdami filmu bude herec Ján... Foto: JOJ
Ján Koleník Medzi mužskými hviezdami filmu bude herec Ján Koleník.

Na nakrúcaní v centre hlavného mesta a „rozprávkovej atmosfére vianočných trhov“ nechýbala ani autorka scenára. „Pre nás je rozhodne najvýpravnejší, máme v ňom vyše desať hlavných postáv a tým pádom oveľa viac príbehov. Okrem toho v ňom máme prekrásne lokácie,“ prezradila Evita. „Úprimne si myslím, že z troch filmov, ktoré sme doteraz v tejto produkcii nakrútili, je tento najnáročnejší a latku sme si dali naozaj vysoko,“ dodala rodáčka zo Žiliny k filmu, ktorý realizuje už overený tvorivý tím.

Prvá „evitovka“, ktorá sa nakrúca kompletne celá výhradne na Slovensku, mapuje životy bývalých spolužiakov zo strednej školy, ktorí sa aj roky po jej skončení stretávajú, aj so svojimi rodinami. Každý z nich má iný životný príbeh, iné radosti a starosti, ale aj tajomstvá, ktoré do partie prinášajú napätie i zábavné momenty.

Herečka a speváčka Soňa Norisová
Ján Koleník v projekte Ďakujeme, Slovensko.
+4Simona Babčáková v seriáli Ohnivé kura.

V hlavných úlohách vianočnej komédie sa predstavia české hviezdy Tereza Kostková, Martin Hofmann, Ondřej Sokol, Jaroslav Plesl, Simona Babčáková, Slovensko zastupuje Marián Miezga, Soňa Norisová, Dominika Morávková a Ján Koleník.

V hereckej zostave figurujú aj rumunské herečky Dana Rogoz, Andreea Vasile a jedna z najväčších hviezd rumunského šoubiznisu Pavel Bartos. Premiéra filmu je naplánovaná na koniec roka 2021.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Marta Ferencová #Evita Twardzik Urbaníková

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...