Matky mieria do kín, Marcinková už bruško neskrýva! Teší sa na druhé dieťa

O filmovej komédii Matky sme už písali pred pár mesiacmi, keď jej tvorcovia dokončili nakrúcanie a absolvovali niekoľko promo aktivít. Už o pár týždňov sa filmu dočkajú aj diváci v kinách. Pre Slovenku Gabrielu Marcinkovú bude mať film špeciálnu príchuť.

11.12.2020 09:30
debata
Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom... Foto: Bontonfilm
Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky. Herečka Gabriela Marcinková na oficiálnom plagáte k filmovej komédii Matky.

Hviezda markízackych Mileniek či seriálového hitu Pán profesor si vo filme podľa scenára Sandry Novákovej a Vandy Zaplatílkovej Hutařovej zahrala mamičku v očakávaní, ktorej život komplikuje despotická mama nespokojná s výberom dcérinho partnera.

Tridsaťdvaročnej herečke, ktorej manželom je hudobník a tiež herec Mihalčín (seriál Uhorčík), to zhodou okolností vyšlo naozaj ukážkovo. Aj ona je v skutočnosti v šťastnom očakávaní. Ešte koncom novembra totiž potvrdila pre portál Markiza.sk, že do ich rodiny pribudne štvrtý člen. Herečka je druhýkrát tehotná.

„Veľmi sa teším, že onedlho budeme doma štyria,“ uviedla pred pár týždňami pôvabná herečka, ktorá už s partnerom vychováva dvojročnú dcéru Emu. Následne svoje slová potvrdila aj na sociálnej sieti. Priamo na svojom instagramovom profile totiž nedávno pozývala fanúšikov na novú platformu pre výskum hereckej tvorby pod názvom Slzy Janka Borodáča.

„Jaj, a áno: brucho je tehotenské, tak už sa nám zadarilo, týmto spôsobom prvýkrát svetu oznamujem cez sociálne siete niečo vyslovene osobné,“ napísala Marcinková a pridala tiež fotografiu, kde si v obtiahnutých čiernych šatách so zaobleným bruškom kvapká do očí očné kvapky (zjavne, aby dosiahla herecký efekt plaču). Pozn. red. fotku si pozrite kliknutím na šípku vpravo.

Budúcej mame, samozrejme, gratulujeme. A slovenskí diváci sa môžu pridať, napríklad aj návštevou kina s komédiou Matky. Snáď sa premietaní skutočne dočkajú, realitu však ukáže až vývoj pandemickej situácie najbližších dní a týždňov. Oficiálna slovenská premiéra je naplánovaná na 24. decembra 2020.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #matky #tehotenstvo #Instagram #nakrúcanie #súkromný život #rola #Gabriela Marcinková

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...