Skvelé správy pre fanúšikov mníšskeho muzikálu! Nakrúcajú Sestru v akcii 3

Najmä generácia, ktorá vyrastala v deväťdesiatych rokoch, si veľmi dobre pamätá hit Sister Act - film s kriminálnou zápletkou a pesničkami, ktorý po snímke Duch ešte znásobil medzinárodnú slávu Whoopi Goldbergovej.

13.12.2020 10:00
debata
Herečka a moderátorka Whoopi Goldberg. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka a moderátorka Whoopi Goldberg. Herečka a moderátorka Whoopi Goldberg.

Po úspešnom prvom filme vznikol aj ďalší a fanúšikovia sa dokonca dočkali muzikálu na doskách Broadway (jeho verziu mohli vidieť aj slovenskí diváci na Novej scéne). Popularitu fenoménu Sister Act však chce najnovšie využiť aj televízny kanál Disney+. A len pred pár dňami priniesla dobré správy pre všetkých, ktorí túto snímku milovali.

Zástupcovia televízie oficiálne potvrdili, že nakrútia tretí film s príbehom rádových sestier a hlavnej hrdinky v podaní Goldbergovej. Dnes 65-ročná herečka už kývla a údajne aj podpísala zmluvu na nakrúcanie a tiež spoluprodukovanie snímky.

Okrem držiteľky Oscara a známej komičky je do projektu zapojený aj známy filmový a televízny producent Tyler Perry, ktorý už tiež prisľúbil produkčné práce na novom titule. S nakrúcaním sa už údajne začalo v októbri a definitívne to Goldberg potvrdila v týchto dňoch.

Kto okrem Goldbergovej sa z pôvodného osadenstva prvého filmu postaví pred kamery nie je zatiaľ jasné. Niektoré predstaviteľky, najmä tie, ktoré stvárňovali staršie mníšky, sú dnes už po smrti. Určite by však bolo pre fanúšikov zaujímavé, ak by sa do filmu vrátila herečka Kathy Najimi, stvárňujúca sestru Mary Patrickovú či britská hviezda Maggie Smith, ktorá si zahrala matku predstavenú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #nakrúcanie #muzikál #Whoopi Goldberg #Disney+

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...