Zo sestričky Svarinskej nevesta! Svadobné šaty jej fakt pristanú, ale...

S herečkou Kristínou Svarinskou sa televízni diváci pred časom rozlúčili. Ale nie nadlho...

14.12.2020 00:00
debata

Tri série stvárňovala herečka Kristína Svarinská postavu Emy v markizáckom seriáli Sestričky. Na peknú hnedovlásku v nemocničnej rovnošate si diváci zvykli, seriál sa tešil výbornej sledovanosti. A hoci sa seriáloví protagonisti koncom októbra s fanúšikmi lúčili treťou sériou, k divákom sa obľúbená štvorica v zložení Dana Košická, Anikó Vargová, Kristína Svarinská a Kristína Madárová ešte vráti.

Seriálové Sestričky. Foto: TV Markíza
sestričky, Seriálové Sestričky.

Svarinská sa však v roku 2021 predvedie nielen ako sestrička, ale aj ako nevesta. V novom seriáli z dielne Markízy s názvom Najhorší týždeň môjho života sa oblečie do svadobných šiat ako seriálová Mel. Po jej boku sa predvedie v úlohe jej partnera herec Roman Poláčik. Toho diváci poznajú napríklad zo seriálu Oteckovia, ale epizódnu postavu stvárnil napríklad aj v Sestričkách. Kto však čaká seriál o šťastnej budúcej neveste bude na omyle – ako názov napovedá, obdobie pred svadbou sa zmení na sériu väčších či menších nešťastí, s ktorými sa musia hlavní protagonisti vysporiadať.

Svarinskej sa aktuálne darí nielen v seriálových úlohách, pravidelne po nej siahnu aj filmoví tvorcovia. Minulý rok sa predviedla v českej komédii Teroristka, kde si zahrala po boku hviezd ako Iva Janžurová, Martin Hofmann či Tatiana Dyková. V roku 2017 sa predviedla v českej rozprávke Najlepší priateľ. Čo sa seriálov týka, okrem spomínaných Sestričiek sme ju videli aj v joj-kárskych Hrobároch či v Kuchyni na Markíze.

Na obrazovky Markízy mieri úplne nový seriál...
Kristína Svarinská ako kontesa s mladým českým...
+4Hlavné postavy v novom seriáli stvárni Kristína...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #seriál Sestričky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...