Studenková mieri do seriálovej novinky po boku manžela... Kto by sa k nej hodil?

Ktorý z hercov by sa hodil do úlohy manžela Zdeny Studenkovej? Čo hovoríte na výber tvorcov seriálovej novinky?

17.12.2020 00:00
debata (17)

Hoci dej seriálu Najhorší týždeň môjho života sa bude točiť najmä okolo budúcich manželov Marcela a Mel v podaní Kristíny Svarinskej a Romana Poláčika, pred kamerami sa predvedú aj iné postavy. V seriálovej novinke si zahrá aj dvojica ostrieľaných hercov – Zdena Studenková (66) a Jozef Vajda (65). Tvorcovia z nich spravili manželský pár. Zdena Studenková s Jozefom Vajdom vytvorili už mnohokrát partnerskú dvojicu, či už pred kamerami alebo na divadelných doskách. V Najhoršom týždni môjho života budú rodičmi Melánie (Mel). Ako bude vyzerať manželstvo Zámockých pred kamerami?

Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň... Foto: Markíza
Zdena Studenková Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň môjho života.

Zdena Studenková je ako Dagmar Zámocká žena v domácnosti. Je zvyknutá na luxus, v ktorom žije, a veľmi jej záleží na tom, ako sa jej rodina prezentuje – všetko musí byť dokonalé a nablýskané. Mohli by sme ju nazvať aj snobkou. Dagmar nie je negatívna postava, no býva hysterická, čo komplikuje život ľuďom okolo nej. Emócie prežíva oveľa silnejšie ako jej manžel, no jej manžel (Jozef Vajda) ju vždy dokáže upokojiť. Ale na konci je aj tak všetko tak, ako chce Dagmar. Je zlá kuchárka, no zato veľmi reprezentatívna manželka.

Jozef Vajda v seriáli Najhorší týždeň môjho... Foto: TV Markíza
jozef vajda, najhorší týždeň môjho života, Jozef Vajda v seriáli Najhorší týždeň môjho života.

A čo manžel Dagmar Zámockej, Alan? Aký bude v seriáli Jozef Vajda? Alan dlho pôsobil ako generál v armáde, no už desať rokov obchoduje s nehnuteľnosťami, vďaka ktorým nadobudol slušný majetok. Vo vyšších spoločenských vrstvách je rešpektovaný, má dobré meno i kontakty. Miluje svoju rodinu a snaží sa nad ňou držať ochranné krídla. Marcela ako nastávajúceho zaťa odmieta – nezdá sa mu dosť dobrý pre jeho dcéru a nepôsobí naňho ako chlap.

Zdena Studenková v seriáli Najhorší týždeň...
Jozef Vajda v seriáli Najhorší týždeň môjho...
+8Dominika Kavaschová v seriáli Najhorší týždeň...

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Zdena Studenková #seriál Najhorší týždeň môjho života

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...