Ona že má 54 rokov? Halle Berry opäť na pláži ako za čias Bond-girl... a božská!

Pri niektorých ženách skrátka platí, že ich možno prirovnať k zázrakom prírody. A hollywoodskej hviezde Halle Berryovej tento prívlastok určite patrí. Najmä, keď sa vyzlečie do plaviek či bielizne.

17.12.2020 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Halle Berry na zábere z videa, ktoré... Foto: Halle Berry/Instagram / Ferrari / Profimedia
576182276Herečka Halle Berry na zábere z videa, ktoré nakrúcala pre svoju značku Respin. Herečka Halle Berry na zábere z videa, ktoré nakrúcala pre svoju značku Respin.

Držiteľka Oscara tak urobila aj relatívne nedávno – pri nakrúcaní reklamného minifilmu v rámci propagácie svojej wellness a fitness značky Respin. V sérii záberov, ktoré hviezdy zachytávajú pri tvrdom tréningu, cvičení v posilňovni, ale aj na pláži, sa objavil aj taký, kde herečka pózuje vo veľmi úspornej súprave z čiernej čipky. Vyzerá skvelo a keď si uvedomíte, že oslávila v auguste 54 rokov, jej fyzická forma pôsobí doslova neuveriteľne.

Samozrejme, podstatou je Berryovej pevná vôľa a už roky, ktoré pravidelne venuje tréningu a zdravej životospráve. Konieckoncov, práve na nich si mohla vybudovať aj vlastnú značku, v rámci ktorej spolupracuje s vybranými trénermi či výživovými poradcami a radí ženám (aj mužom) po celom svete.

K špičkovej športovej forme pomohol hviezde aj film Bruised, ktorý sa dočkal premiéry na filmovom festivale v Toronte v septembri tohto roka. Pre hlavnú rolu zápasníčky súťaží MMA musela Berry ešte viac zamakať a vyladiť svoju kondíciu a tiež vizuálny dojem.

Herečka Halle Berry na podujatí CinemaCon 2019. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Halle Berry na podujatí CinemaCon 2019. Herečka Halle Berry na podujatí CinemaCon 2019.

Iba krátko predtým ju mohli diváci vidieť aj v treťom filme z úspešnej série John Wick, ktorá znovu potvrdila, že Halle Berry je doma v akčnom žánri. A nemení na tom nič ani fakt, že už prekročila päťdesiatku.

Fanúšikovia slávnej hollywoodskej hviezdy asi tušia už aj to, v akej snímke sa predvedie najbližšie. Už niekoľko mesiacov sa píše o jednej z úloh v pripravovanom filme režiséra Rolanda Emmericha, snímke pod názvom Moonfall. Nakrúcanie sa malo začať v októbri tohto roka v Kanade, pričom išlo už o presunutý termín z jari. Či stihnú film s rozpočtom 150 miliónov dolárov dokončiť včas, však nie je zatiaľ jasné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #Halle Berry #forma #video #sexy

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....