Schreiber nakrúca v Benátkach! Spoločnosť mu robí talianska kráska z hitu HBO

Aj napriek kritickej situácii pre pandémiu covid-19 sa v niektorých kútoch sveta stále nakrúca. Patria k nim aj talianske Benátky, kde vznika film na základe prvotiny Ernesta Hemingwaya.

23.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liev Schreiber (@lievschreiber)

Film Ponad rieku a cez stromy je adaptáciou rovnomennej knihy, pričom do hlavných úloh obsadili tvorcovia herca Lieva Schreibera a herečku Matildu de Angelisovú.

Päťdesiattriročný herec sa na svojom Instagrame podelil o niekoľko momentiek z pľacu a okrem malebného záberu západu slnka v Benátkach pridal aj fotografiu s ochranným respirátorom. „Ústredný anachronizmus nakrúcania dobových filmov v čase covidu,“ napísal s humornou poznámkou k záberu Schreiber na sociálnej sieti.

Respirátory či ochranné rúška musia nosiť všetci členovia štábu počas celého nakrúcania. Herci si ich, samozrejme, dávajú dolu vo chvíľach pred kamerou. Podobným spôsobom sa v minulých mesiacoch pracovalo aj na filmoch Mission: Impossible 7 či napríklad projekte Ridleyho Scotta.

zväčšiť Herečka Matilda De Angelis na zábere zo seriálu... Foto: HBO Europe
undoing Herečka Matilda De Angelis na zábere zo seriálu The Undoing.

Kým meno herca Lieva Schreibera je pomerne známe filmovým aj televíznym fanúšikom, jeho kolegyňa Matilda De Angelis si slávu a popularitu získava len v týchto mesiacoch. Vďaka za to patrí jej role v krimi-príbehu z produkcie HBO Mala som to vedieť.

Pre dvadsaťšesťročnú, mimoriadne pôvabnú Talianku, ide už o druhú veľkú produkciu za posledný rok. Médiá zdieľali niekoľko záberov z nakrúcania, na ktorých však vidieť, že De Angelis výrazne zmenila imidž v porovnaní s jej vášnivou a zmyselnou Elenou z hitu HBO Mala som to vedieť.

debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #Instagram #nakrúcanie #Liev Schreiber

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...