Manžel aj obe dcérky! Gal Gadot si vo Wonder Woman zahrala aj s rodinou

Film Wonder Woman 1984 sa dočkal premiéry za špeciálnych podmienok. Pre pandemické obmedzenia bol uvedený v menšom počte kín a zároveň na obrazovke platenej televízie HBO Max. Napriek tomu urobil miliónové tržby. Jeho hlavná hrdina Gal Gadot sa v ňom dočkala aj špeciálnej "odmeny".

29.12.2020 00:00
Film Review - Wonder Woman Foto: ,
Režisérka Patty Jenkins (vľavo) a herečka Gal Gadot na zábere pri nakrúcaní filmu Wonder Woman 1984.
debata

Film obsahuje v závere jednu krátku scénu, ktorá sa odohráva počas Vianoc a v ktorej sa objavil Gadotovej skutočný manžel Yaron Varsano a ich dve dcérky Alma a Maya. „Znamenalo to pre mňa naozaj veľa, špeciálne v tejto jednej scéne,“ komentovala herečka pre reláciu Good Day'DC.

„Mám dve dcéry a objavili sa tam obe. Moja staršia bola v scéne s Asom (pozn. redakcie: syn režisérky filmu Patty Jenkinsovej) a moja mladšia, s ktorou som bola tehotná, keď sme pretáčali niektoré scény k prvému filmu, sa tam objavila s mojím manželom,“ prezradila izraelská herečka a bývalá kráľovná krásy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot)

Pre moderátora Kevina McCarthyho, ktorý sprevádza spomenutou šou, následne tiež dodala, že pre ňu aj režisérku Patty Jenkinsovú je Wonder Woman 1984 oveľa viac než len film. „Kompletne zmenil môj život a to množstvo práce, množstvo myšlienok a emócií, ktoré sme vložili do filmu, bolo skrátka obrovské. Nedokázala by som ten film nakrútiť bez podpory mojej úžasnej rodiny a mať ich v ňom aspoň na chvíľku zachytených znamenalo pre mňa skutočne veľa. Je to ako nádherný suvenír, z ktorého sa budete tešiť večne,“ doplnila Gal Gadot.

Okrem Gadotovej sa vo filme objavil znovu herec Chris Pine či herečka Connie Nielsen, novými posilami sa v príbehu stala herečka Kristen Wiig či Pedro Pascal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Gal Gadot #Wonder Woman: 1984

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...