Doktorka Quinnová sa tesne pred 70-kou chváli: Ako 15-ročná som vážila toľko, čo teraz

Rodená britská herečka, Jane Seymour, vo februári oslávi 70 rokov. Trojnásobná babička pritom ešte stále na červených kobercoch ohuruje svojím šarmom a najmä tip-top postavičkou.

04.01.2021 00:00
Jane Seymour a Joe Lando Foto:
Herecká dvojica Jane Seymour a Joe Lando na zábere zo seriálu Doktorka Quinnová.
debata

Je o nej známe, že sa nikdy neuchýlila k faceliftu či botoxu. „Nemám botox ani žiadne výplne, pretože tvár herečky sa musí hýbať. Nemala som žiadnu plastickú operáciu, o ktorej by som nehovorila (pred desiatkami rokov sa priznala k prsným implantátom a menšiemu zásahu na očných viečkach) a stále mám rovnakú hmotnosť, ako som mala, keď som mala 15 rokov,“ opísala pre Daily Mail.

Herečka Jane Seymour na aktuálnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Jane Seymour. Herečka Jane Seymour na aktuálnom zábere.

Herečku Jane Seymourovovú, ktorá 15. februára oslávi 70. narodeniny, najviac preslávila úloha doktorky Quinnovej, lekárky z čias Divokého západu. Päťročné účinkovanie v úspešnom televíznom seriáli (1993 až 1998) znamenalo vrchol jej kariéry. V roku 1973 si zahrala aj v jednej z bondoviek – Žiť a nechať zomrieť. Seriálová hviezda je štyrikrát rozvedená a okrem herectva píše knihy a navrhuje šperky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jane Seymour (@janeseymour)

Aktuálne sa objaví v seriáli z obdobia stredoveku „Glow And Darknes“, v ktorom hrá Eleonóru Akvitánskú. Seriál vznikal v uplynulom roku španielskom Madride a jeho okolí, ale nakrúcanie bolo na istý čas prerušené pre zúriacu pandémiu. Okrem Seymourovej sa v ňom predvedie aj Joan Collins ako Adela Savojská.

Ako ešte 69-ročná herečka prezradila pre Daily Mail, ani starnutie jej vrásky na tvári nepridáva. „Stále sa cítim sexi. To, čo vám dodá iskru aj v mojom veku, je byť čo najzdravšia a cítiť sa pohodlne vo svojej vlastnej koži, namiesto toho, aby ste boli posadnutá plynutím času.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jane Seymour #Doktorka Quinnová

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...