Nový rok privítal fešák Vladimír Polívka s poriadnou fackou

Po Vianociach sa už všetci herci stihli vrátiť na pľac a po podstúpení nevyhnutných testov na Covid-19 sa ateliéry seriálu Slunečná opäť rozbehli naplno.

08.01.2021 00:00
Vladimír Polívka Foto:
Vladimír Polívka v seriáli Slunečná.
debata

Svoju prvú chvíľku na pľaci si naplno vychutnal aj Vladimír Polívka. Nový rok ho privítal poriadnou fackou.

Voľno trávili herci v kruhu svojich najbližších a rovnaké to mal aj Vladimír Polívka ktorý stvárňuje v seriáli Slunečná úlohu doktora Lukáša Vernera. „Sviatky som prežil s rodičmi na Morave, kde sme sa navštevovali a som veľmi rád za ten pokoj a voľno. Avšak, na natáčanie Slunečnej som sa naozaj tešil, pretože ma hneď prvý deň čakala akčná scéna. Viac toho prezradiť nemôžem, ale bitku som si užil. Kolega Leoš Juráček sa do toho tak vložil, že mi natrhol peru,“ prezrádza herec. S úsmevom a dodáva, že ho tieto scény bavia a väčšinou, pre divákov možno prekvapivo, prebiehajú v pokojnom duchu.

„Na nakrúcaní nás vždy stráži kaskadér a koordinátor Petr Drozda. Je najlepší vo svojom odbore a som rád, keď sa na pľaci stretneme,“ dodáva. Vladimír mu dôveruje, takže sa na scény nepripravuje a načúva pokynom režiséra a kaskadéra.

Diváci si na túto scénu budú musieť ešte chvíľu počkať, ale jubilejný 70. diel si môžu pustiť už v utorok 12. januára o 21.25 h, kedy sa Slunečná vracia na obrazovky kanálu Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Vladimír Polívka #Slunečná

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...