Ó, môj bože! Kto by zabudol na upišťanú Janice z Priateľov? Ako vyzerá krátko pred 60-kou?

Hoci herečka Maggie Wheeler (59) si v Priateľoch zahrala len epizódnu rolu, do seriálového zabudnutia rozhodne neupadla.

11.01.2021 00:00
Matthew Perry Foto:
Matthew Perry a Maggie Wheeler v seriáli Priatelia.
debata

Dôvod? Kto by si dodnes nepamätal jej upišťaný hlas a otravné: „Ó, môj bože!“. Áno, reč je o dlhovlasej Janice Litman-Goralnik, ktorá pred kamerami randila s Chandlerom (Matthew Perry).

Maggie, ktorá v skutočnosti rozpráva celkom normálnym hlasom, v rozhovore pre News.com.au v minulosti opísala, kde sa vzal jej nepríjemný tón. Tesne pred konkurzom na rolu sa rozhodla, že bude rozprávať vyšším tónom. Ako prezradila, bola totiž nešťastná z toho, že po prvej sezóne ju „vyhodili“ zo seriálu Ellen. „Bola som z toho taká otrasená… V ktorýkoľvek iný deň by som robila konkurz do Priateľov inak, ale práve v ten jeden som si povedala, že si budem robiť, čo ma napadne. V ten deň to zafungovalo,“ opísala herečka.

V Priateľoch sa prvý raz objavila v roku 1994 a do deja sa vracala sa až do roku 2004. Keď sa v seriáli zjavila prvý raz, mala niečo tesne po tridsiatke. V 90-tych rokoch si zahrala aj v ďalších úspešných seriáloch ako Raymonda má každý rád či Jack & Jill.

Maggie Wheeler na zábere z roku 2019. Foto: Profimedia
Maggie Wheeler Maggie Wheeler na zábere z roku 2019.

V roku 2021 sa z upišťanej Janice, ktorá má na svojom konte vyše 70 seriálových či filmových rolí, stane 60-nička. Jubileum oslávi v auguste. Na červených kobercoch ju vidieť zriedka, v roku 2019 si zapózovala na slávnej pohovke, ktorú poznajú fanúšikovia seriálu Priatelia. Svoj typický úsmev rokmi nestratila, rovnako je verná aj dlhým tmavým vlasom. Herečka je od roku 1990 vydatá za Daniela Bordena Wheelera, s ktorým vychováva dve deti.

Maggie Wheeler na zábere z roku 2016. Foto: Profimedia
Maggie Wheeler Maggie Wheeler na zábere z roku 2016.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priatelia #Maggie Wheeler

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...