Tomu sa vraví veľký televízny návrat! Nakrútia Sex v meste, chýbať však bude...

Tri zo štyroch protagonistiek budú hrať v pokračovaní Sexu v meste. V nadväzujúcej sérii nazvanej And Just Like That (Jednoducho len tak) budú postavy o zhruba dvadsať rokov staršie. Informovala o tom v pondelok agentúra Reuters s odvolaním sa na spoločnosť HBO.

11.01.2021 09:30
debata
zväčšiť Zľava - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis,... Foto: SITA/AP, Dave Allocca
Rok 2010: Zľava - Sarah Jessica Parker Zľava - Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon a Kim Cattrall na premiére filmu Sex v meste 2 - v New Yorku. Kim Cattrall sa už do nových epizód seriálu nevráti.

Pred kamerou sa zídu Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) a Kristine Davis (Charlotte), v rovnakých rolách, v akých hrali na prelome tisícročí. Chýbať však bude Samantha v podaní Kim Cattrallovej.

Pred časom stránky bulváru plnili aj vyjadrenia britskej herečky, v ktorých hovorila o toxickom prostredí počas nakrúcania a konflikte v prvom rade s ústrednou herečkou v podaní Parkerovej. Vyhlásila vtedy tiež, že by sa už nikdy do projektu nevrátila.

Pokračovanie s počtom desiatich epizód poskytne streamovacia služba HBO Max. Práce na seriáli sa začnú tento rok na konci jari.

Kultový seriál o pôvabnej novinárke a jej troch kamarátkach sa počas šiestich sezón v rokoch 1998 až 2004 stal celosvetovým hitom a pozbieral desiatky cien. Príkladom môže byť sedem prestížnych cien Emmy a osem Zlatých glóbusov. V roku 2000 to bol Zlatý glóbus za herecký výkon pre Sarah Jessicu Parkerovú a za najlepší komediálny seriál.

Po seriáli pre veľký úspech nasledovala aj dvojica filmov, ktoré však naopak od kritiky utŕžili poriadne tvrdé slová. Akým spôsobom sa premietne do seriálov dianie z dvojice filmov, alebo či ich tvorcovia úplne obídu a budú ignorovať, zatiaľ nie je jasné.

Parker už na svojom Instagrame zdieľala krátky teaser k novej sérii.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SJP (@sarahjessicaparker)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #HBO Max

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...