Hrdina seriálového hitu o prvej láske: Bol to princ Erik a jeho veľké modré oči

Napriek tomu, že už má za sebou pomerne slušnú televíznu kariéru, až seriál Bridgerton priniesol britského hercovi Jonathanovi Baileymu svetovú popularitu. V jednom z rozhovorov, ktorý je jej súčasťou, prekvapil humorom aj otvorenosťou.

13.01.2021 00:00
debata
Jonathan Bailey. Foto: SHUTTERSTOCK
Jonathan Bailey Jonathan Bailey.

Tridsaťdvaročný Bailey, ktorý je homosexuál, vo videorozhovore pre magazín Harper's Bazaar UK porozprával o svojich prvých láskach či idoloch z televíznej obrazovky. „Môj prvý objekt túžob bola pravdepodobne Anita v Heartbreak High (pozn.red.: austrálsky televízny seriál)… a ak nie Anita, tak potom princ Erik z Malej morskej panny,“ uviedol s úsmevom Bailey.

„S tými veľkými modrými očami, skrátka byť v spoločnosti princa Erika na pobreží je poriadne romantická,“ doplnil ešte herec, ktorý v seriáli z produkcie Netflixu stvárnil postavu Anthonyho Bridgertona.

Ten na obrazovke prežíva vášnivý románik a lásku k opernej speváčke, ktorá však nepochádza z vrstvy vhodnej k jeho postaveniu. Bailey absolvoval so svojou seriálovou kolegyňou niekoľko vášnivých sexuálnych scén.

V rozhovore pre Digital Spy herec uviedol, že podľa neho by „nemalo záležať na tom, akú postavu herec hrá“, no zároveň si uvedomuje, že zvyčajne platí, že „gay muži nehrávajú heterosexuálov v hlavných úlohách“. Aj v tomto seriál Bridgerton určite urobil výnimku a „prepísal“ tak doterajšie nepísané pravidlá na televíznej obrazovke.

V minulosti sa Bailey objavil napríklad aj v úspešnej detektívnej sérii Broadchurch alebo Crashing a má doma aj sošku Laurence Olivier Award za najlepší výkon vo vedľajšej úlohe v muzikáli Company.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #láska #seriál #gay #Bridgerton #Jonathan Bailey

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...