Milión sem, milión tam... tučných honorárov sa dočkajú aj hviezdy Sexu v meste

Kto dnes tvrdí, že najväčšie herecké honoráre sa stále zarábajú na filmovom plátne, asi nesleduje skutočné dianie.

14.01.2021 00:10
Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia Nixon Foto: ,
Herečky Sarah Jessica Parker (vľavo) a Cynthia Nixon na archívnom zábere.
debata

Potvrdením môže byť aj informácia o honorároch hlavných predstaviteliek seriálu Sex v meste, ktorý sa vráti v novej sérii.

Ako píše portál Variety, ústredné trio herečiek (bude medzi nimi chýbať Kim Cattrall ako Samantha Jones) by si malo na svoje konto pripísať jeden milión dolárov za každú natočenú epizódu. Nová séria, ktorú odvysiela na svojich obrazovkách HBO Max, by mala mať desať nových častí, čiže celková suma za honoráre dosiahne 10 miliónov dolárov. Okrem nich sa trio herečiek v zložení Sarah Jessica Parker, Kristin Davis a Cynthia Nixon bude podieľať aj na produkovaní projektu, z čoho by tiež mohli získať istý finančný profit.

Herečka Reese Witherspoon v kreácii Dolce &...
Herečka Nicole Kidman na zábere zo seriálu Mala...
+7Herečka Kerry Washington prišla v kreácii...

Zaujímavosťou je, že nejde ani zďaleka o prvý takýto tučný honorár, ktorý sa rozhodla vyplatiť televízia hviezdnemu osadenstvu. Napríklad americká herečka Reese Witherspoon a jej kolegyňa Kerry Washington mali podľa informácií portálu JustJared.com zinkasovať 1,1 milióna dolárov za každú epizódu jej projektu Little Fires Everywhere z produkcie televízie Hulu.

V minulosti už Witherspoonovej vyplatili podobnú sumu za seriál The Morning Show, vtedy dostala milión dolárov za epizódu aj jej kolegyňa Jennifer Aniston. Honorár jeden milión dolárov za epizódu zinkasovala aj Nicole Kidman – konkrétne pri projekte Nine Perfect Strangers, ktorý sa nakrúcal počas uplynulých mesiacov v Austrálii.

Zaujímavosťou je, že v tomto prípade sa viac darilo dámam ako pánom, hoci médiá často upozorňujú na platovú nerovnosť v Hollywoode. Aj medzi mužmi však existujú herci, ktorí inkasovali miliónový honorár za televízny projekt – patrí ku nim herec Steve Carell a jeho účinkovanie v projekte Netflix – seriáli Space Force. Vyše milióna za epizódu utŕžil aj herec Jeff Bridges pri projekte The Old Man. 1,2 milióna má byť honorár Harrisona Forda za účinkovanie v projekte Staircase.

debata chyba
Viac na túto tému: #Televízia #honorár #Sarah Jessica Parker #milión #Sex v meste

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...