Rodinka Chochmesovcov hlási návrat! Mieri na festival, prekvapí na audiencii

Pravidlá slušného správania a etikety by mali ovládať malí aj veľkí. Pre divákov všetkých vekových kategórií prináša RTVS od 17. januára už tretiu sériu animovaného seriálu, ktorý hravou formou ukáže, čo sa v rôznych životných situáciách patrí a čo je naopak celkom nevhodné.

16.01.2021 11:00
Chochmesovci 2  3 Foto:
Zo seriálu Chochmesovci.
debata

Ako sa správať na nákupoch či audiencii? Čo si môžete dovoliť na festivale a čo sa nepatrí robiť na pietnych miestach? Aj to divákom ukáže tretia séria obľúbeného seriálu o etikete Chochmesovci. Trojgeneračná animovaná rodinka vtipných a excentrických osobností je späť. Hippie babička, konzervatívny dedko, mama ako ambiciózna workoholička, otec intelektuál a kreatívec, dcéra Ela hipsterka a syn Teo počítačový maniak sa totiž nikdy nenudia a vždy si nájdu príležitosť na to, aby sa niečo nové naučili. Podarení príbuzní budú v nových premiérových častiach riešiť aj seniorov, susedov, slávnych ľudí, či osobnú hygienu. "Veríme, že nová séria Chochmesovcov prinesie našim divákom mnoho nových nápadov a inšpirácií, ako sa správať s chochmesom v bežných životných situáciách,“ hovoria producenti K2 production Ivica Barabášová a Martin Barabáš.

Premiéry nových 10-tich častí prinesie RTVS od 17. januára každú nedeľu predpoludním po 8.00 h na Dvojke, webe RTVS.sk aj prostredníctvom streamu na Facebooku RTVS. "Po úspechu prvých dvoch sérií Chochmesovcov, aj medzi mladými divákmi, radi pokračujeme vo vysielaní s ďalšími témami z bežného života a radami, ako sa správať v konkrétnych situáciách. Rodinku Chochmesovcov si naši diváci obľúbili aj vďaka humoru a kreatívnemu spracovaniu v krátkom animovanom formáte.

Chochmesovci sú atraktívny vzdelávací animovaný formát, ktorý poukazuje na dôležitosť znalosti a aplikovania pravidiel spoločenského správania v každodennom živote.

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Chochmesovci

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...