Ďalšia rana pre fanúšikov aj kiná! Premiéra bondovky opäť odložená na...

Premiéra najnovšieho dielu filmovej série s britským agentom Jamesom Bondom sa kvôli neutíchajúcej pandémii znova odkladá, tentoraz z tohtoročného apríla na 8. októbra.

22.01.2021 11:12
Herec Daniel Craig. Foto: ,
Herec Daniel Craig stvárni Jamesa Bonda naposledy.
debata

Na oficiálnej stránke filmu a na twitterovom profile to oznámili producenti. Podľa agentúry Reuters ide o ďalšiu ranu pre prevádzkovateľov kín, ktorí sa usilujú o oživenie svojho podnikania silno zasiahnutého šírením koronavírusu.

Vo filme s názvom Nie je čas zomrieť (No Time To Die) s rozpočtom 200 miliónov dolárov vystúpi naposledy v úlohe Bonda herec Daniel Craig, jeho úhlavného nepriateľa si zahral americký herec Rami Malek, držiteľ Oscara za rolu Freddieho Mercuryho vo filme Bohemian Rhapsody.

Snímka mala byť pôvodne uvedená do kín vlani v apríli, potom v novembri 2020, následne tento rok v apríli a teraz má termín premiéry v októbri. Hollywoodske štúdiá sa všeobecne obávajú vypustiť do sveta najväčšie predpokladané kasové trháky, kým trvá pandémia koronavírusu. Kvôli nej museli kina na mnohých miestach úplne zatvoriť a inde priepastne klesla ich návštevnosť.

„Bondovky“ sú pritom tradične jedny z najlepšie zarábajúcich svetových filmov, diel Spectre z roku 2015 utŕžil po celom svete 880 miliónov dolárov, o tri roky starší Skyfall potom vyše miliardu dolárov (21,4 miliardy korún).

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #bondovka #James Bond #No Time to Die #koronavírus

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...