Očarujúca Michelle Pfeiffer ako prvá dáma USA! Tipnite si, koho si zahrá

Po štvrťstoročí sa 62-ročná hollywoodska hviezda postaví pred seriálové kamery.

24.01.2021 00:00
Michelle Pfeiffer Foto: ,
Herečka Michelle Pfeiffer.
debata

62-ročná Michelle Pfeiffer hlási návrat pred seriálové kamery. Zahrá si výraznú rolu v pripravovanej sérii s názvom „The First Lady“ (Prvá dáma), pred kamerami sa stane Betty Fordovou (1918 – 2011) .

V pripravovanom projekte televízie vznikne miniséria odohrávajúca sa v Bielom dome a prinesie pohľad na život niekdajších prvých dám. V prvej sezóne sa bude seriál točiť okrem Betty Fordovej aj okolo Michelle Obamovej. Keďže hollywoodska hviezda je roky verná svojmu typickému blond účesu, budú mať kaderníci možnosť výraznej premeny – keďže Betty Ford bola brunetka a nosila špecifický krátky účes.

Záber z toku  1975 - prezident USA  Gerald Ford... Foto: SITA/AP
Betty Ford Záber z toku 1975 - prezident USA Gerald Ford a jeho manželka, Betty Ford.

V seriáli sa herečka naposledy objavila v roku 1996 v Picket Fences, ale iba v malej úlohe. Pod seriálom bol ako producent podpísaný herečkin manžel, slávny producent David E. Kelley, ktorý je s Pfeifferovou v manželstve od roku 1993.

Michelle Pfeiffer na filmovom plátne očarila už v roku 1983 po boku Al Pacina v mafiánskom filme Scarface. Za úlohy v snímkach Báječní Bakerovi chlapci (1989) a Nebezpečné známosti (1988) si blondínka s krásnou tvárou vyslúžila nominácie na Oscara. Z tohto obdobia pochádza aj slávny film Čarodejnice z Eastwicku (1987), kde si zahrali spolu s ňou aj Jack Nicholson, Cher či Susan Sarandon. V poslednom období sa objavila napríklad v snímke Zloba: Kráľovná všetkého zlého (2019).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Pfeiffer

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...