Ako krásna Marissa z O.C. Kalifornia očarila celý svet! Zlaté časy oslávenkyne Bartonovej sú dávno preč

V roku 2003 spravil z herečky Mischy Bartonovej seriál O.C. Kalifornia hviezdu doslova zo dňa na deň. 24. januára oslavuje 35 rokov.

24.01.2021 13:30
debata

Krásna, vysoká, štíhla blondínka nemala ani dvadsať, keď sa stala idolom tínedžeriek po celom svete. Dnes už môže Mischa Barton na slávu spred rokov iba spomínať.

Herečka Mischa Barton na zábere z roku  2005... Foto: SITA/AP, CHRIS PIZZELLO
Herečka Mischa Barton Herečka Mischa Barton na zábere z roku 2005 počas udeľovania cien Emmy.

Na prvý pohľad vyzeral život mladej herečky až rozprávkovo. Napriek tomu hviezda, ktorá v seriáli O.C. Kalifornia skončila v roku 2006, na toto obdobie nespomína v najlepšom. Povedala to napríklad aj počas šou televízie ABC, Dancing with the stars. "Počas toho, ako som robila O.C. Kalifornia, som prišla do bodu, kedy ma už práca na seriáli absolútne nenapĺňala. Mala som pocit, akoby som nastúpila na vlak, z ktorého sa nedá vystúpiť. Vtedy prišiel čas, urobiť krok späť,“ opísala. Herečka zo seriálu vystúpila, jej život sa ale ubral celkom iným smerom, ako si predstavovala. Závislosť od drog a alkoholu ju od roku 2007 priviedla niekoľkokrát do liečebne.

Lukratívne ponuky sa jej vyhýbajú, ale herečka si za to môže viac-menej sama. Problémy s producentami ju prenasledujú od roku 2014, kedy sa „vykašľala“ na zmluvu a dala prednosť túlaniu sa po Európe. Scenárista Daniel Lief ju vtedy zažaloval za to, že neprišla na nakrúcanie snímky Promot.

Mischa Barton na zábere z roku 2019. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Mischa Barton Mischa Barton na zábere z roku 2019.

Len nedávno, v roku 2019, sa predviedla ako jedna z postáv dokumentárnej reality šou The Hills z dielne hudobnej stanice MTV. No svoj návrat na obrazovky opäť nezvládla a v druhej sérii sa už v šou neobjavila a nahradila ju herečka Caroline D'Amore.

Mischa Barton a jej partner  Gian Marco Flamini... Foto: Profimedia
Mischa Barton Mischa Barton a jej partner Gian Marco Flamini na prechádzke v Los Feliz.

V poslednom období herečku pomerne často vídať na prechádzkach ulicami Los Angeles, po jej boku paparazzi občas zachytili aj fotografa Giana Marca Flaminiho, ktorý má byť jej novým partnerom.

Mischa Barton v dokumentárnej reality šou The... Foto: MTV
mischa barton, the hills, Mischa Barton v dokumentárnej reality šou The Hills.

Okrem pracovných excesov ju dlhodobo prenasledujú aj problémy s jej hmotnosťou, roky bojuje s jo-jo efektom. Postavička štíhlej Marissy Cooperovej je dávno v nenávratne a herečku sme na záberoch mohli v minulosti vídať s väčšou či menšou nadváhou. Tieto problémy si herečka dobre uvedomovala a v roku 2013 spojila sily s istou firmou špecializujúcu sa na zdravé zhadzovanie kilogramov. To isté spravila aj v roku 2020 – v lete priznala, že sa vydáva na cestu diéty a cvičenia so spoločnosťou Hydroxycut, aby sa opäť dostala do formy.

Herečka Mischa Barton na zábere z roku  2006.
Herečka Mischa Barton na zábere z roku  2007.
+8Herečka Mischa Barton na zábere z roku  2005...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mischa Barton #O.C. Kalifornia

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...