Keira Knightley odmieta točiť sexuálne scény s mužskými režisérmi: Tu je dôvod!

Herečku Keiru Knightleyovú v minulosti mohli diváci vidieť vo filmoch vo viacerých vášnivých scénach. Nehovorí, že s nimi nadobro skončila, ale v jednom má jasno. Nechce ich už točiť s mužskými režisérmi.

26.01.2021 11:00
debata
Herečka Keira Knightley prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Keira Knightley prišla na premiéru v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Keira Knightley prišla na premiéru v kreácii Chanel Haute Couture.

V podcaste Chanel Connects, pod ktorým je podpísaná módna značka Chanel, sa Knightley vyznala zo svojho rezolútneho rozhodnutia ohľadom sexuálnych scén na plátne. „Je to čiastočne o márnivosti a tiež o mužskom pohľade na vec,“ vyhlásila 35-ročná Knightley.

„Už sa cítim veľmi nekomfortne, ak mám stvárňovať pred kamerou mužský pohľad na vec. Nechcem byť súčasťou tých hrozných sexuálnych scén, kde sú všetci zamastení a krochkajú. Nemám o to ani najmenší záujem,“ vyhlásila britská herečka.

Dôvodom jej rozhodnutia je však aj materstvo. Hviezda filmov Anna Karenina či Pýcha a predsudok porodila dve dcéry Edie a Delilah. „Možno som trochu ješitná a mám telo, ktoré porodilo dve deti. Takže radšej nebudem pobehovať nahá pred skupinou mužov zo štábu,“ komentovala tiež herečka, ktorá dodala, že v budúcnosti by si možno skúsila odvážne a nahé scény vo filme strihnúť so ženskou režisérkou.

Knightleyovej bohatú kariéru, v ktorej sa nachádzajú blokbastery ako Piráti z Karibiku, ale aj intímne drámy, v minulom roku obohatila novinka Misbehaviour podľa skutočného príbehu o ženskom hnutí formujúcom sa vo Veľkej Británii v 70-tych rokoch. Zatiaľ posledným jej projektom je rodinná komédia Silent Night, ktorá je určená na vianočný trh. Záležať však bude aj od aktuálnej situácie ohľadom pandémie, či sa film dočká premiéry koncom roka 2021 alebo jeho premiéru posunú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #nakrúcanie #Keira Knightley #erotika

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...