Divákov čaká šok! Magálová odchádza zo šou Tajomstvo mojej kuchyne, nahradí ju...

Obľúbená relácia RTVS Tajomstvo mojej kuchyne sa po januárovej pauze opäť vracia na obrazovky. Divákov však čaká veľká zmena.

27.01.2021 09:58
Kamila Magálová Foto:
Herečka Kamila Magálová.
debata (16)

Herečka Kamila Magálová sa rozhodla prenechať žezlo mladším kolegom po vyše 11 rokoch na obrazovkách RTVS. Prvá epizóda relácie Tajomstvo mojej kuchyne bola odvysielaná 6. septembra 2009 a odvtedy si každú nedeľu získavala srdcia divákov.

„Po úžasných 11 rokoch so svojím skvelým "parťákom“, Pavlom Pospíšilom, som sa rozhodla s ťažkým srdcom ukončiť svoje pôsobenie v tejto úspešnej relácii. Predovšetkým kvôli tomu, že Pavel pre svoj zdravotný stav už rok nemohol točiť a následne, keď prišla pandémia, nemohol lietať, keďže žije v Nemecku. Boli sme ako dvojičky, ktoré si rozumeli ľudsky, kamarátsky a hlavne nás spájal spoločný humor. A toto všetko mi začalo chýbať, hlavne jeho osobnosť,“ vysvetľuje svoje rozhodnutie Kamila Magálová.

Znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú v relácii... Foto: RTVS
Gabo Kocak Kamila Magalova a Robo Papp 4 Znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú v relácii RTVS Tajomstvo mojej kuchyne nahradí Robo Papp (vpravo) a šéfkuchár Gabo Kocák.

Skvelý šéfkuchár s Michelinovskou hviezdou, bohatou praxou a neskutočným zmyslom pre humor Pavel Pospíšil sa ku Kamile v Tajomstve mojej kuchyne pridal koncom roka 2011. Skvelú herečku a znamenitú kuchárku Kamilu Magálovú nahradí v nových epizódach moderátorská dvojica – spevák Robo Papp a šéfkuchár Gabo Kocák, ktorý pôsobil v mnohých michelinských reštauráciách po celom svete.

"Priznám sa, že ponuka na účinkovanie v relácii Tajomstvo mojej kuchyne predčila aj moje sny. Vždy som totiž sníval, že budem mať svoju reláciu o varení, ale nikdy by mi nenapadlo, že ja, alebo ktokoľvek iný by mohol nastúpiť na trón po Kamile Magálovej a Pavlovi Pospíšilovi. Tajomstvo mojej kuchyne patrí medzi moje obľúbené relácie už dlhé roky a trikrát som bol aj hosťom tejto relácie. Je to jedna z tých relácií, pri ktorej človek ani nerozmýšľa, že by mohla niekedy skončiť, je to absolútna klasika a keď ma tvorcovia oslovili s ponukou reláciu moderovať, ostal som sedieť s mykajúcim sa kútikom a s vypúlenými očami, musel som sa na to vyspať a štipnúť sa do líca, či sa mi to nesnívalo. Je to pre mňa veľká česť a výzva, aby ľudia aj nadaľej vždy v nedeľu varili spolu s nami,“ neskrýva nadšenie Robo Papp.

Na novú úlohu sa teší aj Gabo Kocák. "Ponuka ma samozrejme potešila, keďže sa mi relácia veľmi páči. Navyše budem tvoriť dvojicu s Robom s ktorým sme už spoločne varili. Myslím, že si výborne rozumieme keďže sa nejaký ten čas už poznáme a hlavne sa budeme dopĺňať. Nebolo vôbec nad čím rozmýšľať,“ priblížil šéfkuchár.

Kamila z Tajomstva mojej kuchyne neodchádza úplne. Súčasťou relácie s novými kuchármi budú aj archívne spomienky na najlepšie recepty z dielne Kamily a Pavla, ktorých prácu si Robo s Gabom nesmierne vážia.

"Voči pani Magálovej a pánovi Pospíšilovi mám obrovský rešpekt a cítim rešpekt aj k svojej úlohe. Rozhodne treba povedať, že my s Gabom sa ich nebudeme snažiť nahradiť alebo nebodaj kopírovať. Bude to iné, dáme do toho všetko a budeme sami sebou. Gabo patrí medzi absolútnu šéfkuchársku špičku a sme osobní priatelia, takže chémia medzi nami je reálna. Verím, že ľudia budú radi s nami tráviť nedeľný podvečer,“ vyjadril sa spevák Robo Papp. Rešpekt sprevádza aj profesionálneho kuchára Gaba Kocáka: "Kamilka je profesionál a bude to výzva ponúknuť divákom koncept, ktorý ich zaujme rovnako. Verím však, že sa nám to podarí a hlavne si myslím, že sa toho až tak veľa meniť nebude. Skúsime to len trocha osviežiť novými receptami a skúsenosťami, samozrejme s výkonom stále na 100%.“

Kamila Magálová verí, že nové moderátorské duo ju zvládne zastúpiť a priazeň divákov si udrží. „Sú to šikovní chlapci, dokonca jeden skvelý profesionálny kuchár, tak sa neobávam, že by sa im nepodarilo v úspešnej relácii pokračovať,“ myslí si dlhoročná tvár relácie. A dodáva: „Bude mi za divákmi smutno, ale život ide ďalej a je lepšie odísť skôr, ako neskôr. Ale sľubujem, že sa niekedy prídem na chlapcov pozrieť a možno niečo aj navarím, alebo napečiem, ak ma pustia k svojim vareškám.“

Tajomstvo mojej kuchyne si aj s novými moderátormi zachová svoje stále rubriky. Aj v tomto roku pokračuje s reportážami na pomoc gastroprevádzkam, ktoré to v tomto ťažkom pandemickom období nevzdali, prinesie divákom ich príbeh a priblíži nesmiernu snahu všetkých prežiť, udržať svoju prevádzku aj za cenu strát. Neoddeliteľnou súčasťou relácie zostávajú aj milí, príjemní a kuchársky zdatní hostia z radov známych osobností i z radov divákov.

Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne s Kamilou Magálovou aj novými moderátormi uvidia diváci už v nedeľu 7. februára o 18.20 h na Jednotke.

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Tajomstvo mojej kuchyne

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....