Takéto boli nevesty Svarinská, Laurinová či Pauhofová v seriáloch! Ktorej to pristalo najviac?

Hoci v reálnom živote ešte herečky Kristína Svarinská, Sabina Laurinová či Táňa Pauhofová nevestami neboli, pred seriálovými kamerami si to už vyskúšali, či v blízkej dobe vyskúšajú.

31.01.2021 00:00
debata (1)

Aktuálne sa diváci seriálu Najhorší týždeň môjho života pravidelne stretávajú s herečkou Kristínou Svarinskou (31). Dej celého seriálu, ktorý vysiela Markíza, sa točí okolo pripravovanej svadby. Obľúbená slovenská herečka sa oblečie do svadobných šiat ako seriálová Mel. Pred kamerami sa tak premení na nevestu v bielom a takto jej to pristane.

Kristína Svarinská a Roman Poliačik v seriáli... Foto: Markíza
Kristína Svarinská a Roman Poliačik Kristína Svarinská a Roman Poliačik v seriáli Najhorší týždeň môjho života.

Herečka Sabina Laurinová (48) je od jesennej sezóny súčasťou seriálovej novinky televízie Prima, Sestričky Modrý kód. Pred kamerami stvárňuje vrchnú sestru Mery, v koži ktorej prežíva Laurinová radosti aj strasti bežného života. Obľúbená Laurinová sa čoby seriálová postava postavila pred oltár v hladkých bielych šatách s odhaleným dekoltom, ktoré jej sedeli ako uliate aj vďaka jej špičkovej postavičke.

Sabina Laurinová a Saša Rašilov v seriáli... Foto: Prima
laurinová Sabina Laurinová a Saša Rašilov v seriáli Sestričky - Modrý kód.

V seriáli televízie Markíza, Milenky, si svadbu vyskúšala aj herečka Táňa Pauhofová (37). Biela farba jej mimoriadne pristala, pred seriálové kamery prišla ako nevesta v luxusnom dizajnérskom modeli od návrhára Borisa Hanečku. Pauhofovú si pred oltár priviedol herec Róbert Jakab.

Herečka Táňa Pauhofová ako nevesta v seriáli... Foto: Peter Zakovic
Herečka Táňa Pauhofová ako nevesta v seriáli Milenky. Herečka Táňa Pauhofová ako nevesta v seriáli Milenky. Jej ženíchom sa stal Róbert Jakab, ktorý stvárňuje bohatého podnikateľa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristína Svarinská #Táňa Pauhofová #nevesta

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....