Roztočí to viac učiteľka sexu či seriálová sestrička? Na ktorú súťažiacu v Tvári ste najviac zvedaví?

Rôznorodá ženská zostava šou Tvoja tvár znie povedome sľubuje skvelé premeny aj zábavu pred obrazovkami. Pošlite hlas tej, na ktorú sa v šou tešíte najviac!

03.02.2021 11:01
debata

Známu blondínku Zuzanu Belohorcovú najviac preslávili relácie ako Peříčko či Big Brother. Hoci vyštudovala operný spev, bolo to práve moderovanie a televízne kamery, ktoré jej priniesli popularitu a určili jej kariérnu cestu na niekoľko rokov. Práve spev sa jej bude v markizáckej šou určite hodiť. Medzi jej konkurentky totiž okrem herečky Kristíny Madárovej či komičky a moderátorky Farmy, Evy „Evelyn“ Kramerovej patrí aj víťazka Superstar, Barbora Piešová.

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová v 6.... Foto: TV Markíza
zuzana belohorcová, tvoja tvár znie povedome, Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

Šancu zažiariť v celkom inej podobe dostala aj hviezda markizáckych Sestričiek, herečka Kristína Madárová. Z prostredia seriálovej traumatológie sa tak dostane na celkom inú pôdu. Ako zvládne hviezdne premeny, choreografie a spev sa dozvieme už na prelome februára a marca.

Herečka zo seriálu Sestričky - Kristína... Foto: TV Markíza
kristina madárová, tvoja tvár znie povedome, Herečka zo seriálu Sestričky - Kristína Madárová - v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

Komička Eva Evelyn Kramerová sa predviedla ako moderátorka Farmy, ale na svojom konte má aj filmové projekty. V roku 2019 sa predviedla v komédii LOVEnie, kde si zahrala aj po boku Ester Geislerovej, ale diváci ju mohli vidieť aj vo filme Tlmočník. Komička, ktorá sa do povedomia ľudí dostala vďaka vtipným videám, sa v šou Tvoja tvár znie povedome rozhodne nestratí.

Moderátorka a komička Eva... Foto: TV Markíza
evelyn, eva kramerová, tvoja tvár znie povedome, Moderátorka a komička Eva "Evelyn" Kramerová v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

V roku 2020 sa Barbora Piešová z Prievidze stala víťazkou šou SuperStar, počas finále sledovanej šou ohúrila najmä skladbou Milovanie v daždi. Čím sa jej podarí „odrovnať“ divákov v novej šou, zistíme už o pár týždňov.

Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora... Foto: TV Markíza
barbora piešová, tvoja tvár znie povedome, Víťazka ostatného ročníka Superstar - Barbora Piešová - v 6. sérii šou Tvoja tvár znie povedome.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tvoja tvár znie povedome

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...