The Weeknd sa chystá na šou Super Bowl: Škoda, že vrtuľník už mala Diana Ross!

Aj napriek pandémii sa Američania dočkajú svojho najväčšieho športového sviatku. Zápas Super Bowl sa uskutoční už najbližšiu nedeľu a jeho hudobnou hviezdou bude The Weeknd.

06.02.2021 14:00
Buccaneers Chiefs Super Bowl Football Foto: ,
Spevák The Weekend na tlačovej konferencii ku svojmu vystúpeniu v rámci Super Bowl.
debata

Populárny spevák, ktorého hity ovládajú hitparády a rádia už niekoľko rokov, sa vo štvrtok stretol so zástupcami médií, aby prezradil niekoľko detailov o pripravovanej šou. „Kvôli covidu a kvôli bezpečnosti hráčov aj pracovníkov sme postavili pódium na štadióne. Využívame tiež ihrisko, ale chceli sme urobiť niečo, čo sme nikdy predtým neurobili. Ale nebudem hovoriť nič viac, pretože si to musíte pozrieť v nedeľu," citoval speváka portál Variety.

Súčasťou zvedavých novinárskych otázok bolo, ako sa plánuje The Weeknd vyrovnať s cenzúrou či explicitným obsahom alebo vizuálmi. Tie totiž sprevádzajú jeho poslednú nahrávku a videoklipy, spevák viackrát využil motívy násilia alebo skrvavej a dobitej tváre. „Určite chcem byť úctivý k divákom doma pri obrazovkách. Určite zahrniem niektoré z dejových liniek mojich videí – je to veľmi súdržný príbeh, ktorý rozprávam celý tento rok, takže príbeh bude pokračovať, ale určite bude prístupný aj pre rodiny s deťmi. Urobím maximum,“ pokračoval umelec.

Dlho sa šuškalo o tom, či sa počas nedeľňajšieho vystúpenia, ktoré sa odohráva v prestávke Super Bowl, objavia aj nejaký špeciálni hostia. The Weeknd však tento variant poprel. „Nenašli sme absolútne žiaden priestor na to, aby to zapadlo do naratívu vystúpenia. Žiadni špeciálni hostia nebudú,“ podotkol.

Na tlačovej konferencii tiež dostal otázku na svoje najobľúbenejšie vystúpenie počas Super Bowl. Má ich vraj niekoľko, medzi nimi napríklad šou Princa, speváčky Beyoncé alebo Michaela Jacksona. Absolútnym favoritom je však pre neho Diana Ross, ktorá vystúpila v prestávke Super Bowl v roku 1996. „Je jednoducho taká očarujúca a vždy mi vyvolá úsmev na tvár. A ten odchod s vrtuľníkom… ktorý pristáva uprostred ihriska, ona si sadne, chytí lana a odletí do oblakov. Kiežby som to mohol urobiť, kiežby také niečo napadlo mne. Aj keď si myslím, že na to nemám dosť peňazí,“ uzavrel s humorom The Weeknd.

Minulý rok na Super Bowl vystúpila dvojica speváčok Jennifer Lopez a Shakira. Galériu si môžete pozrieť nižšie.

Speváčka Jennifer Lopez triumfovala na šou...
Shakira odštartovala vystúpenie v prestávke...
+13Shakira (vľavo) a Jennifer Lopez boli hviezdami...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Super Bowl #vystúpenie #prestávka #Diana Ross #The Weeknd

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...